Ja, w erze kaset magnetofonowych, zaopatrywałem się w sklepie w którym facet posiadał tylko i wyłącznie towar związany z muzyką rockową i metalową. W związku z tym, że prowadzili taki, a nie inny sklep, nie było żadnego problemu aby o cokolwiek zapytać, bo był zorientowany w temacie. Kasety wyszły z użytku więc nie wiem co jest ze sklepem, ale do dzisiaj mają budkę w Łodzi przy Centralu, gdzie można kupić koszulki, naszywki, prasę muzyczną czy kasety.
Jeśli chodzi o płyty Stonsów to kupowałem je u takiego kolesia, który prowadził komis płyt CD i DVD z muzyką. Podawał on katalog płyt, wybierało się z niego płytę, której się szukało, a on ją ściągał z jakiś innych sklepów. Nic to nie kosztowało poza ceną płyty, która nie była wygórowana w porównaniu do innych sklepów. No i koleś również znał się na muzyce rockowej, szczególnie tej starszej, powiedzmy do lat 90-tych.
Jeśli chodzi o bilety na koncerty to najczęściej kupuję w łódzkiej Strefie Biletów. Nie zdarzyło mi się abym kupił kiedyś w Empiku. Generalnie nie lubię w nim kupować, bo mają drogo, dlatego płyty zazwyczaj kupuję w Media Markt. Empik to dla mnie taka ostateczność.