bizkit - przester mi szedl ze wzmacniacza (Line6 spider II 30W) a tego nastepnie mialem podlaczonego do kompa i po prostu nagralem w cool edit. W tym tez programie robilem cala obrobke, polecam wszystkim bo jest naprawde dobry i przyjemny:) Postaram sie cos ponagrywac w wolnym czasie, chociaz tez raczej jestem zielony w tych wszystkich programach itp. wiec strasznie wolno mi to idzie. Zdecydowanie bardziej wole podlaczyc gitare i po prostu nagrac za 1wszym podejsciem calosc... jedyny minus to taki ze jeszcze mi nigdy nie wyszlo zeby nie bylo jakis kwasow hehe
Maro2 - profesjonalnie to bym tego nie nazwal. Zazwyczaj sam dla siebie gram, to co lubie. Jakis czas temu zkrzyknalem sie z kilkoma kumplami i zalozylismy band, poszukujemy wlasnie wokalu jakbys jakiegos znal to daj namiary. A pograc cos razem? czemu nie zawsze moznaby sprobowac, ja jestem otwarty na wszelkie propozycje pod warunkiem ze znajde wolny czas, bo ostatnio troche krucho z tym... no i tez jakos wybitnie to ja nie gram na gitarze, powiedzialbym ze srednio raczej:) A Ty na jakim poziomie jestes i jak to widzisz?