Mam takie pytanko ....czy bylby ktos chetny na zrobienie jakiegos coveru GN'R (np. instrumentalnego bo z wokalem moze byc ciezko)?Poprostu nagrac cos na luzie i bez zadnego cisnienia. Mam na mysli cos takiego .... ze osoby chetne wpisalby by sie do tego tematu i odrazu napisaly na czym graja i jaki kawalek chcialby scoverowac.Pozniej wybierzemy jeden lub dwa kawalki ktore beda mialy najwiecej glosow,a pozniej kazdy nagralby sciezke swojego instrumentu i wyslal dalej ,zeby nastepna osoba mogla dograc swoja partie itd....na koniec mixowanko i ....podboj rynku muzycznego.....yyyy...zapedzilem sie.
Ja moglbym zajac sie zmiksowaniem i jakas elektronika (cos typu silkworms albo to jak gn'r grali stare kawalki z dodatkiem elektroniki po reunionie).
Ja odrazu uprzedzam ze chwilowo nie dam rady nic nagrywac bo mam zepsutego kompa i musze siedziec na starym trupie sprzed okolo 10 lat.Bede mial nowy sprzet to podlacze co trzeba i zainstaluje odpowiednie progsy i mozemy dzialac.Narazie to tylko chcialbym sie zorientowac czy ktos bylby chetny.