Nie rozumiesz Witek. Tu nie chodzi o to, że temat może się znudzić (zresztą jak może się znudzić rozmowa o Gunsach dla nas, fanów Gunsów
), ale że bardzo, bardzo często (a raczej przede wszystkim) stałe grono bywalców czata stanowili ludzie, którzy nie mają większego pojęcia o naszym zespole. Tak jak to napisała kala. Lubią jego kawałki itp ale żeby pogadać o jakiś ich szczegółach, inspiracjach, wpływach muzycznych itp to nie mają o tym za grosz pojęcia. Jasne, że czat jest dla rozrywki. Ale to jest czat na forum o Gunsach! Jeśli ktoś chce być słitaśny (czy jak to się tam k***a pisze), wysyłać sobie serduszka i jakieś teksty typu "do porzygu" non stop to są od tego czaty na onecie albo innych wp. Jaka jest aktywność tych osób na naszym forum? Duża? Tak, jeśli chodzi o takie tematy jak: galeria, czy istnieje przyjaźń czy inne jakieś kąciki przytulania
A jeśli chodzi o tematy związane z Gunsami, ich projektami itp? Też, ale są to li wyłącznie wątki o fotach Axla albo pozostałych członków czy naprawdę o jakiś zbędnych pierdołach z nimi związanych. Oczywiście ja nie twierdzę, że nasze forum musi mieć li wyłącznie tematy o Gunsach. Nie. Sam często udzielam się w wątkach o polityce, wierze, innej muzyce itp. Jak chce trochę "luźniejszych" to zaglądam na humor, co nas cieszy albo smuci w danym dniu (na szczęście można tylko raz dziennie się tam wypowiadać i to jest najlepsze wg mnie, widzimy co jest dla innych ważne a co ich boryka) no ale błagam, ja nie robię z tych tematów no 1. I to właśnie przez te głupoty na czacie są pewne osoby absolutnie nic nie wnoszące do dyskusji o Gunsach na forum, które w 99% powinno dotyczyć właśnie Gunsów. Krótko - są pozerzy i turyści, którzy pewnie, że mogą być ale niech też urozmaicą dyskusję, wniosą coś: swoje przemyślenia, odczucia, pomysły, cokolwiek co ma wspólnego z naszym zespołem. Na szczęście z tego co widzę czat już nie powróci w tej formie więc ufff
a jeśli już, to tylko ze starą gwardią forum, która wie, że bycie fanem Gn'R to nie tylko rozczulanie się nad tym jakie buty na koncercie miał DJ albo jakie włosy ma Axl. Music - our inspiration