Pewnie niektórzy będą uważać ten temat za całkowicie niepotrzebny, ale mam wewnętrzną potrzebę stworzenia takowego
Dnia 28. czerwca 2011 r. minął dokładnie rok, od kiedy jestem na tym forum i naszły mnie różne myśli ..
Chciałabym podziękować wszystkim użytkownikom, z którymi się zetknęłam podczas pisania moich ponad 600 postów , a w szczególności :
1. Nata - kurcze, taka sympatyczna kobieta, te czaty na facebooku są bardzo miłe i mam nadzieję, że prędko się nie skończą
2. Slasherr - to taka wredna małpa trochę, katuje mnie tymi wspomnieniami z koncertów, ale i tak bardzo go polubiłam
3. Witek i Katarynka - umieszczę Was razem z wiadomych przyczyn
Witek to chyba pierwsza osoba, z którą rozmawiałam poza forum, a napisał do mnie, bo zrobiłam błąd w poście pisząc imię Duff .. oby więcej takich błędów
4. Gloomy - ach ten różowy miś ;p śmieszny koleś, ale pomagał przy gitarze
5. Zqyx - nie ma to jak obgadywanie niektórych ludzi pisząc prywatne wiadomości ..
Oprócz tych kilku osób chciałabym podziękować również : Krelke, SlasheE, Wojowi i wszystkim innym, jesteście jedwabiści, naprawdę
Mam nadzieję, że na tym forum przetrwam jeszcze parę dobrych lat, bo miło jest poznać tak zakręconych ludzi jak ja