Autor Wątek: aerobiczna "6" Weidera  (Przeczytany 58675 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #210 dnia: Grudnia 31, 2006, 12:27:51 pm »
0
Tak :D Dzisiaj w nocy przyszło mi to do głowy, więc pomyślałam, że 1 stycznia jest dobrym dniem na rozpoczęcie ćwiczeń, bo później, znając siebie, będę odkładac to z dnia na dzień.

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #211 dnia: Grudnia 31, 2006, 01:27:04 pm »
0
Ja kilka dni temu też miałam powrócić do ćwiczen,ale coś po 2 dniach się urwało :(  

Offline Roxy

• Better
  • ?
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #212 dnia: Grudnia 31, 2006, 01:28:35 pm »
0
To zacznij od jutra. To dobry dzień ;)

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #213 dnia: Grudnia 31, 2006, 01:31:45 pm »
0
Ale ja nie jestem mocna w postanowieniach noworocznych....

Logan

• Gość
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #214 dnia: Grudnia 31, 2006, 01:54:40 pm »
0
Ja dzis  zaczynam A6W.Od czasu operacji kolana troszke  brzuszek mi zarosl tluszczykiem wiec trzeba cos z tym zrobic ;)
Wczesniej na treningach tkd cwiczylismy  inny program .... mianowicie  ABS2 (Wojo na drugiej stronie tego tematu cytowal z niego fragment o miesniach i sadelku ).O ile A6W jest raczej porgramem pomocnym do zredukowania w jakims stopniu tkanki tluszczowej,to ABS 2 raczej sluzy ukszaltowniu miesni brzucha i ich wzmocnieniu (ze wskazaniem na to drugie).

http://www.taekwondo.krakow.pl/download/ABS%20II.pdf

Zeby go otworzyc musicie miec acrobat readera.

Offline Roxy

• Better
  • ?
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #215 dnia: Stycznia 02, 2007, 10:04:38 am »
0
Dzisiaj zaczęłam ćwiczyć. Miałam wczoraj to zrobić, aaale tak jakoś szybko minął ten dzień, że zupełnie zapomniałam ;) ale od dziś narzucam sobie surowy reżim :D
Może ktoś jeszcze zaczyna od dziś?

Logan

• Gość
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #216 dnia: Stycznia 02, 2007, 10:41:43 am »
0
hyhyhy to powodzenia i co najwazniejsze  wytrwalosci i dobrych efektow ;)
Ja dzis cwicze dopiero 3 dzien.Narazie jest strasznie latwo,ale ciekawe co bedzie za kilka dni :)
Przegladalem jedno forum o sztukach walki.Ludziki pisaly tam ze dobrze po skonczeniu  A6W odpoczac ze dwa tygodnie i pozniej zaczac ABS2 (link do  tego programu dwa posty wczesniej).

Jak ktos chce sie troche wspomoc zeby szybciej podczas cwiczen pozbyc sie tluszczyku z brzuszka to polecam thermo speed extreme (30 kapsulek -ok 16 zl , 90 k- okolo 45zl).
Wszystkie aktywne substancje OLIMP THERMO SPEED EXTREME ® potęgują wzajemnie efekty swojego działania:
-W sposób maksymalny intensyfikują spalanie tłuszczu z emisją energii termicznej
-Sprzyjają szybkiej eliminacji tkanki tłuszczowej i rozwojowi suchej wyrzeźbionej masy mięśniowej
-Wyraźnie zwiększają metabolizm organizmu ograniczając apetyt
Jakby kogos wiecej to interesowalo to zapraszam na priv.

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #217 dnia: Stycznia 02, 2007, 10:45:25 am »
0

Może ktoś jeszcze zaczyna od dziś?
Jeśli znajdziesz jakiś sposób,by zmusić mnie do diety to chętnie.Jeden raz mam juz za sobą,ale  nie zastosowałam się do tej waznej wskazówki Woja i niestety. :( Wam tez radzę,byscie jednak zakolegowali się blizej z jakąś dietką,bo chyba dopiero wtedy będziecie mogli liczyć na naprawde widoczny efekt.Same ćwiczenia to jednak za mało.

Offline Roxy

• Better
  • ?
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #218 dnia: Stycznia 02, 2007, 11:53:25 am »
0
Szczerze mówiąc, to dietki nie wzięłam pod uwagę :/ to nic, dietka będzie od jutra, a ćwiczenia od dziś ;)
Oj mawier, przecież Ty dobrze wyglądasz (oceniam po zdjeciach), kobieto, po co Tobie dieta? :)

Logan

• Gość
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #219 dnia: Stycznia 12, 2007, 04:31:45 pm »
0
Jak tam Wam ida treningi?U mnie dzis 13 dzien.Od paru dni idzie mi to znacznie latwiej i juz mnie to tak nie meczy jak na poczatku.Zarazilem A6Wtez pare osob z sekcji w okolicy nowego roku ale jedna osoba juz dala sobie spokoj.Zobaczymy kto wytrzyma do konca :)
Swoja droga troche mnie dziwi ,ze z poczatkowymi dniami maja tez male problemy ludzie ktorzy cwicza jakies sporty  juz wiele lat :)
Bardzo fajnie cwiczy sie A6W po krotkiej ale intensywnej rozgrzewce.Jakis bieg na zmiane szybki ,wolny,szybki itp. przez pare minut jakies podskoki z wyrzucaniem nog w gore itp.  

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #220 dnia: Stycznia 12, 2007, 04:52:40 pm »
0

Swoja droga troche mnie dziwi ,ze z poczatkowymi dniami maja tez male problemy ludzie ktorzy cwicza jakies sporty  juz wiele lat :)

ja moze niezupełnie naleze do tej grupy,ale gdy po raz pierwszy ćwiczyłam A6W szło mi o wiele lepiej.teraz już po 4 min. potwornie bolą mnie mięsnie.

Offline ville

• Atittude
  • Respect: +2
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #221 dnia: Stycznia 12, 2007, 06:16:18 pm »
0
Ja przerwałam ćwiczenia chyba w okolicach grudnia - zatrzymałam się na 24 dniu [czy coś koło tego].
I przydałoby się zacząć od nowa, ale po prostu mi się nie chce - niech mnie ktoś zmobilizuje.

I radzę wszystkim, żeby ćwiczenia wykonywali rano, bo wieczorem to tragedia, już się nie chce nic robić. Ja zawsze rano mówiłam sobie, że "aa, mam jeszcze dużo czasu, zdążę, zrobię to po powrocie ze szkoły". A potem okazywało się, że nie mam czasu i ćwiczenia przesuwały się na wieczór. A wieczorem to już byłam bardzo zmęczona i doszło do tego, że sobie odpuściłam  <_<  

Offline Roxy

• Better
  • ?
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #222 dnia: Stycznia 12, 2007, 07:21:55 pm »
0
Ja chwilowo zawiesiłam ćwiczenia, muszę się przyzwyczaić do nowej sytuacji ( wczesne wstawanie do pracy) :]

Logan

• Gość
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #223 dnia: Stycznia 13, 2007, 02:05:53 pm »
0
To mozesz wstawac 15 minut wczesniej i pocwiczyc.Takie cwiczonko bedzie dobre na rozbudzenie :P  ;)  Wczoraj robilem 13 dzien 3 razy...jakis niedosyt mi pozostal po odbebnieciu kolejnego dnia  i musialem troche bardziej pocwiczyc.Przy koncu pierwszej serii, gdy zaczalem wszystko 4 raz,to  juz wymieklem, bo mnie brzuch zaczal strasznie po tym nawalac :D

Offline Roxy

• Better
  • ?
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #224 dnia: Stycznia 13, 2007, 05:08:29 pm »
0
To mozesz wstawac 15 minut wczesniej i pocwiczyc.Takie cwiczonko bedzie dobre na rozbudzenie :P  ;)
Mądrze prawisz, zacznę od poniedziałku :]

"Handlowanie" obywatelstwami w sporcie

Zaczęty przez DrDrei

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 7455
Ostatnia wiadomość Kwietnia 22, 2009, 02:53:11 pm
wysłana przez get_in_the_ring