Autor Wątek: aerobiczna "6" Weidera  (Przeczytany 58677 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ville

• Atittude
  • Respect: +2
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #120 dnia: Listopada 16, 2006, 04:49:24 pm »
0
A ja próbuję - co mi szkodzi. Dzisiaj będzie dwa tygodnie. Zmierzyłam się pierwszego dnia. Teraz nie mogę sprawdzić, bo mi miarka za szafkę wpadła i nie mam jak wyjąć  :rolleyes:  Ale zmierzę się dnia ostatniego - i zobaczymy.  

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #121 dnia: Listopada 20, 2006, 08:27:33 am »
0
I jak wa idzie?Ja miałam wczoraj kolejny kryzys w o mały włos się nie poddałam.  :rolleyes: Dziś zaczęłam juz 16 powtórzen. :rolleyes:  

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #122 dnia: Listopada 20, 2006, 10:24:53 am »
0
Ja mam lekkie problemy z kręgosłupem przy cwiczeniach 3,4 ale jakos daje rade. Wczoraj miałem kryzys, bo w czwartek byłem na halówce i mam takie zakwasy ze nie moge sie ruszac. Ale powiedzialem sobie ze musze bo inaczej 12 dni ćwiczeń pójdzie na marne. No i ze łzami w oczach zrobiłem. Od jutra startuje 12 powtórzeń. Trzymam za wszystkich kciuki :D
« Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2006, 10:25:33 am wysłana przez Maro2 »
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline Shivel

• Atittude
  • Respect: +11
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #123 dnia: Listopada 20, 2006, 08:12:41 pm »
0
Wstyd się przyznać, ale dziś zaczynam od początku...
Zrobiłam sobie zbyt dużo dni przerwy. Szkoda, że kilka tygodni ćwiczeń poszło na marne, ale miałam zbyt mało silnej woli...
Nie wiem, czy tym razem dotrwam do końca, ale wiem, że będzie jeszcze trudniej. Próbuję od nowa. Trzymajcie kciuki :)

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #124 dnia: Listopada 21, 2006, 12:21:14 am »
0
OMG, mam nadzieje ze u mnie nie dojdzie do takiej sytuacji. Gdybym przerwał to ja to WIEM- nie rozpocząłbym drugi raz tej męczarni... Trzymak kciuki za Ciebie
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #125 dnia: Listopada 21, 2006, 09:38:43 am »
0
Oj,Shivel.Wyłamałaś sie. :( Mam nadzieję,ze za drugim podejsciem pójdzie lepiej i uda Cio się dotrwać do końca.Trzymam kciuki i powodzenia!

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #126 dnia: Listopada 21, 2006, 10:57:39 am »
0
Ja ćwiczę nadal, ale nie robię piątego ćwiczenia, bo nie rozumiem do końca jak to trzeba robić. Robiłam tak, jak na tym obrazku od Moonsun, ale kolezanka powiedziała mi, że źle i teraz w ogóle nie robię tego ćwiczenia. Zamiast niego dodałam sobie do tych pięciu jeszcze cztery inne. Nie wiem, czy zawdzięczam to ćwiczeniom, czy też czemu innemu, ale od początku miesiąca schudłam 3 kg :D

Offline ville

• Atittude
  • Respect: +2
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #127 dnia: Listopada 21, 2006, 06:04:57 pm »
0
Nie wiem, czy zawdzięczam to ćwiczeniom, czy też czemu innemu, ale od początku miesiąca schudłam 3 kg :D
Oooo, pozazdrościć :) Ale mnie bardziej zależy na spaleniu choć odrobiny tłuszczyku na brzuchu, niż na zrzuceniu wagi.

Ale widzę co innego: nie wiem, czy to dzięki tym ćwiczeniom, ale zauważyłam, że wyrobiły mi się mięśnie nóg.

To mi nadzieję, że jak chcę, to potrafię - i że kiedyś ten tłuszczyk z brzucha spalę :D

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
  • Respect: 0
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #128 dnia: Listopada 21, 2006, 11:14:26 pm »
0
Ja ćwiczę nadal, ale nie robię piątego ćwiczenia, bo nie rozumiem do końca jak to trzeba robić. Robiłam tak, jak na tym obrazku od Moonsun, ale kolezanka powiedziała mi, że źle i teraz w ogóle nie robię tego ćwiczenia. Zamiast niego dodałam sobie do tych pięciu jeszcze cztery inne. Nie wiem, czy zawdzięczam to ćwiczeniom, czy też czemu innemu, ale od początku miesiąca schudłam 3 kg :D
Jak mogłaś mi to zrobić? :D 3 kilo????!!!!!

Co do ćwiczenia 5 to podnosisz nogi jak w 1 i 3 tylko bez powrotu pleców do podłoża i.... nie wiem co jeszcze - machasz na zmianę lewa prawa. :)  

Offline Roxy

• Better
  • ?
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #129 dnia: Listopada 22, 2006, 07:57:24 am »
0
Ale mi trudno sobie to wyobrazić. Potrzebuję instruktora :]
Wiecie co, jak wykonywałam te ćwiczenia z a6w (w moim przypadku a5w :D ) to już od dawna nie bolały mnie mięśnie, ale kilka dni temu, jak już Wam pisałam, dołączyłam do tych pięciu, jeszcze kilka innych, no i znowu mięśnie bolą :/ one chyba potrzebują czsu, żeby przyzwyczaić się do nowej sytuacji.

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #130 dnia: Listopada 22, 2006, 09:24:22 am »
0
Jak mogłaś mi to zrobić? :D 3 kilo????!!!!!

Co do ćwiczenia 5 to podnosisz nogi jak w 1 i 3 tylko bez powrotu pleców do podłoża i.... nie wiem co jeszcze - machasz na zmianę lewa prawa. :)
Roxy musisz dotykać normalnie kręgosłupem podłoża, tak jak przy innych ćw, tylko że przy pozostałych ćwiczeniach jest powiedziane, że trzeba mieć trzy sekundy zatrzymania, natomiast w piątym ćw nie ma tego zatrzymania.

Czyli: w trzecim ćw dotykasz łokciami kolana i masz pozostać w tym stanie 3 sekundy. A w piątym ćw dokładnie tak samo jak w trzecim dotykasz łokciami kolana, ale nie czekasz tych 3 sekund, tylko wszystkie powtórzenia robisz jak najszybciej, na czas. Czyli kontakt łokci z kolanami ma być jak najkrótszy i kontakt pleców z podłożem też ma być jak najkrótszy.
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2006, 09:25:08 am wysłana przez Wojo »

Offline Roxy

• Better
  • ?
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #131 dnia: Listopada 22, 2006, 09:40:42 am »
0
Już rozumiem. Dziękuję :) Koleżanka zbiła mnie z tropu, bo ja tak własnie wykonywałam to ćwiczenie, a ona powiedziała mi, że nożyce robi się inaczej i w końcu nie wiedziałam jak. Nauczka na przyszłość, mniej słuchac kolażanek :]

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #132 dnia: Listopada 26, 2006, 01:33:45 pm »
0
A ja zaczełam się wyłamywać. :( Wczoraj 3 serię zrobiłam dopiero po 12 godzinach.Dzis też miałam przerwę i chyba tak juz zostanie do końca.

Offline Shivel

• Atittude
  • Respect: +11
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #133 dnia: Listopada 26, 2006, 04:28:15 pm »
0
Mawier, nie poddawaj się!
Już niewiele dni zostało Ci do końca; szkoda by było, aby te kilka tygodni ćwiczeń poszło na marne.
Dasz radę :)

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
aerobiczna "6" Weidera
« Odpowiedź #134 dnia: Listopada 26, 2006, 06:35:58 pm »
0
Dzięki za wsparcie a jak bedzie to zobaczymy.Wydaje mi się jednak,że bez przerw między 2 a 3 serią się nie obejdzie.

"Handlowanie" obywatelstwami w sporcie

Zaczęty przez DrDrei

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 7455
Ostatnia wiadomość Kwietnia 22, 2009, 02:53:11 pm
wysłana przez get_in_the_ring