Autor Wątek: Znane osoby lubiące Gn'R  (Przeczytany 223111 razy)

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +2360
Odp: Znane osoby lubiące Gn'R
« Odpowiedź #390 dnia: Maja 19, 2013, 12:00:34 am »
+1
Nie wiem który to, ale któryś z One Direction^^

i ten moment, gdy człowiek nie wie czy się śmiać czy płakać...
Szkoda tylko, że to może jedynie wywołać kolejną falę gunsowych "fanek" kupujących masowo koszulki, bo "taką samą miał...".

Offline Wagon

• Better
  • Respect: +1629
« Odpowiedź #391 dnia: Maja 19, 2013, 12:42:01 am »
0
No przecież Zayn Malik już od dawna szpanuje koszulkami Gunsów :) To nie jest nowość. Więc jak miał wywołać to już wywołał manię na te koszulki ;)

« Ostatnia zmiana: Maja 19, 2013, 12:44:46 am wysłana przez Wagon »

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #392 dnia: Maja 19, 2013, 09:21:23 am »
0
Szkoda tylko, że to może jedynie wywołać kolejną falę gunsowych "fanek" kupujących masowo koszulki, bo "taką samą miał...".

nie mam pojęcia czemu was to boli

Offline Bender

• Garden Of Eden
  • Wchodzę luzem w mojej bluzie z logiem Guns N Roses
  • Respect: +2470
« Odpowiedź #393 dnia: Maja 19, 2013, 10:16:44 am »
+3
No przecież Zayn Malik już od dawna szpanuje koszulkami Gunsów :) To nie jest nowość. Więc jak miał wywołać to już wywołał manię na te koszulki ;)

Koszulka gunsów podkreśla tej dziewczynie oczy  :rolleyes:
GN'R 11.07.12 / 20.06.17 / 09.07.18 / 20.06.22
SLASH 13.02.13 / 20.11.14 / 12.02.19 / 16.04.24
DUFF 12.06.14 / 22.08.19 / 13.10.24

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #394 dnia: Maja 19, 2013, 10:21:32 am »
+2
Gnatku, pozwolę sobie zacytować sytuację, którą sam opisałeś, dotyczącą wtedy Twojej jeszcze nie dziewczyny ;) Po prostu to świetna odpowiedź na Twoj post i nie ma w tym złośliwości.

J: Lubisz Guns N' Roses?
O: Czy co lubię?
J: Guns N' Roses
O: A co to jest?
J: Zespół
O: Chyba nie znam. A co grają?
J: No np. November Rain.
O: Nie znam...
J: Jak to nie znasz? Przecież polubiłaś teledysk na facebooku
O: :???:
J: :_:
O: Może jakaś podpowiedź?
J: Kudłaty gitarzysta, ślub w teledysku, na końcu ona umiera...
O: A, to! Znam
J: To, co lubisz?
O: Nie...

Ludzie popylający w takich koszulkach, a nie wiedzący, co za zespół wprawiają mnie w przygnębienie, ponieważ sprawiają mylne wrażenie, że dogadamy się na polu muzycznym :P
Poza tym w przypadku fanek One Direction utwierdzają cały hejtowski świat w przekonaniu, że GN'R to muzyka dla gumbusów :P
No ale kupować koszulek nie zabronimy. Co najwyżej trochę pobiedujemy nad tym. A co, wolno nam :P
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Duffowa

• Atittude
  • Respect: +1027
« Odpowiedź #395 dnia: Maja 19, 2013, 10:26:30 am »
+1
nie wiem czy bardziej jestem hm... zdruzgotana tym że eee... on nosi się z koszulkami Gunsów, czy bardziej przeraża mnie fakt, że Wagon wie jak ten ktoś się nazywa  :rolleyes:

i tak btw...
nie mam pojęcia czemu was to boli
może dlatego że przez to Gunsi stają się bardziej hmmm... stylem/szpanem? "noszę bo modne" itp... tak samo stało się chociażby z Nirvaną i tak dalej i przez właśnie osoby noszące koszulki żeby zaszpanować że są fajne, "cierpią" na tym prawdziwi fani, którzy są wkładani do jednego worka z no... z opisanymi wcześniej  :_:

Offline Gnatek

• Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #396 dnia: Maja 19, 2013, 11:18:31 am »
+1
Canis dawno już zdążyłem zapomnieć o tym dialogu, dzięki za przypomnienie (bez ironii ;) ). Przy okazji podziwiam, że pamiętasz post, który napisałem tutaj pół roku temu (również bez ironii :) )

No ale do rzeczy - ja po tej rozmowie nie mam żadnych negatywnych wspomnień, fajna anegdota do opowiedzenia i zabawna sytuacja. A co do noszenia koszulek - jest mi wszystko jedno, kto w jakich koszulkach chodzi po ulicy. Nie mam w zwyczaju zaczepiania obcych ludzi i mówić im - Cześć stary, zajebiście że słuchasz Guns N' Roses, bo ja też!

Jak ktoś znajomy pokazałby mi się w koszulce GN'R to pewnie bym poruszył ten temat, ale gdyby mi powiedział, że kupił koszulkę tylko dlatego bo podobał mu się wzór, to też bym zrozumiał i nie leciałaby mi piana z pyska, że gimbaza chodzi w koszulkach GN'R nie wiedząc, kim jest Axlik ani które miejsce na liście przebojów Trójki zajęło You Could Be Mine.

Trochę dystansu do świata, życia nie można brać zupełnie serio bo człowiek by w końcu oszalał :)

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #397 dnia: Maja 19, 2013, 12:03:27 pm »
+1

No, ale to chyba dobrze, że lubi Gunsów? No chyba, że tylko nosi koszulkę, to wtedy niedobrze :P Ale wielu muzyków, czy wokalistek, niekoniecznie kojarzących się z rockiem lubi Gunsów, więc nie zdziwiłbym się, gdyby i on lubił. Macie jakieś dowody, że lubi, albo nie lubi? Np. może czyjaś młodsza siostra wyczytała w Brawo coś...? :P
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #398 dnia: Maja 19, 2013, 12:18:16 pm »
0
Niech sobie lubi co chce, tylko "problemem" są właśnie jego fanki, ślepo naśladujące prawie każdy ruch idola i pojawia się owa kwestia z koszulkami. Ok, może komuś to nie przeszkadza, ale mnie np. drażni noszenie koszulek z zespołami, jeżeli człowiek nawet nie zna zespołu. The Rolling Stones, Ramones czy Nirvana już ucierpiały na masowej modzie w sieciówkach, gdzie ich loga wciskane są wszędzie, zresztą Gunsi też się przewijają tam czasami i tak jak wspomniała Canis - potem zespoły są nazywane "zespołami gimbusów" itp. Mała rzecz, ale jednak mnie irytuje. ;)

Offline maxi023

• Better
  • Respect: +1106
« Odpowiedź #399 dnia: Maja 19, 2013, 01:36:03 pm »
0

i ten moment, gdy człowiek nie wie czy się śmiać czy płakać...
Profanacja - inaczej nie da się tego nazwać. Przecież to woła o pomstę do nieba!

Offline awróg

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +64
« Odpowiedź #400 dnia: Maja 19, 2013, 01:39:36 pm »
0
może lubi Guns N' Roses tak samo jak wy ale nie zna polskiego dlatego nie może się tutaj zarejestrować?  ;]
~~~~~

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #401 dnia: Maja 19, 2013, 01:46:19 pm »
0
Niech sobie lubi co chce, tylko "problemem" są właśnie jego fanki, ślepo naśladujące prawie każdy ruch idola i pojawia się owa kwestia z koszulkami. Ok, może komuś to nie przeszkadza, ale mnie np. drażni noszenie koszulek z zespołami, jeżeli człowiek nawet nie zna zespołu.

Mnie też. Tyle, że coś takiego było, jest i bedzie. Nic nie poradzimy. A jeśli wśród tych milionów fanek One Direction, czy innych wykonawców znajdzie się choć dziesięć osób, które zgłębią temat i zaczną naprawdę słuchać zespołu, a nie przechwalać się koszulką - tym lepiej :) Statystycznie to możliwe, bo myślę, że wielu z nas sięgnęło po twórczość różnych zespołów inspirując się koszulkami muzyków, których lubimy, albo np. nagranych/ zagranym przez nich coverem. Gdyby One Direction zagrało np.  Don't Cry pewnie nie byłbym taki spokojny :P A tak... no cóż. Swoja drogą - jestem naprawdę ciekaw, czy lubi Gunsów ten ktoś, czy po prostu ubrał koszulkę - dla jaj ;)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Buckethead

• Gość
« Odpowiedź #402 dnia: Maja 19, 2013, 01:54:11 pm »
+3
Profanacja - inaczej nie da się tego nazwać. Przecież to woła o pomstę do nieba!
Nie może chłopak słuchać Gunsów i nosić ich koszulek? Bo co? Nie wiedziałem, że muzyka Guns N' Roses jest tylko dla wybranych  :facepalm:

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #403 dnia: Maja 19, 2013, 03:10:49 pm »
0
Swoja drogą - jestem naprawdę ciekaw, czy lubi Gunsów ten ktoś, czy po prostu ubrał koszulkę - dla jaj ;)
Może lubi, a może nawet "lubi, bo jest modne" :P
Ok, może ktoś się zainteresuje, ale biorąc pod uwagę, że przerobili "One way or another" i ich kochane fanki uważają to za ICH piosenkę, która jest "genialna, bo taka śmieszna, oni są tacy zdolni", to nawet gdyby nagle wylecieli z "November Rain", to podejrzewam, że reakcja byłaby podobna :P One nawet nie reagują na to, gdy ktoś mówi, że "One way..." to cover Blondie. "To jest 1D, więc się odwal hejterze" ;) Więc nie wiem czy przyciągnęłoby to nowych fanów ;p

Offline awróg

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +64
« Odpowiedź #404 dnia: Maja 19, 2013, 03:44:04 pm »
+1
Bo na forach Guns n Roses jest inaczej, gdy ludzie myślą że Knocking to piosenka Gunsów...

Każdy popularny zespół, gra, forum itd. przyciąga ludzi którzy lubią duzo pisać, to od ciebie zależy co czytasz :)
~~~~~