Temat spekulacyjny.
Zostały 3 koncerty w Nowej Zelandii, 5 w Japonii . 21 lipca,jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem Gn'R zagrają ostatni z zaplanowanych do tej pory koncertów. Trudno mi uwierzyć,że zaraz potem będzie kolejna trasa,bo terminy musiałałyby się już pojawiać. A jeśli nie trasa,to czego możemy się spodziewać? Ostatnio Gn'R dosyć systematycznie aktualizują stronę,ostatnia aktualizacja wspominała o koncertach w Nowej Zelandii i Japonii,więc wnioskuje z tego,że po koncertach w Nowej Zelandii nie będzie osobnej aktualizacji przed koncertami japońskimi,no,ale mogę się mylić. Jeśli nie trasa,to co? Jeśli trasa,to gdzie? Ameryka Północna i Europa już były,może czas na Amerykę Południową,Azję,Afrykę? Ale trasy nie zorganizuje się z dnia na dzień,a nawet jeśli,to sama sprzedaż biletów trochę potrwa. Dlatego "wykluczam" możliwość koncertów w sierpniu,a jeśli nie koncerty to...? Ale z drugiej strony
przy okazji planów koncertowych pojawiła się kiedyś Tajlandia,jeśli mnie pamięć nie myli,ale do tej pory nie wspomniano o żadnym koncercie w tej okolicy,więc może po Japonii przyjdzie czas na Tajlandię...
Wątpię,żebyśmy dziś,czy jutro wiedzieli wiele więcej,ale myślę,że można spróbować przewidzieć jakoś bieg wydarzeń,przedstawić swoje oczekiwania,a z czasem przekonać się,na ile jesteśmy w stanie przewidzieć działania Gn'R. Celowo nie piszę nic o płycie,skoro Gunsi jakby o niej "zapomnieli",dlatego koncentruję się na planach koncertowych.