Autor Wątek: Ron 'Bumblefoot' Thal  (Przeczytany 53571 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gunska

• Atittude
  • Respect: +1
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #240 dnia: Czerwca 28, 2006, 09:16:34 am »
0
No , no , no porządny kolo z tego Rona , zdecydowane przeciwiństwo Axla :P
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #241 dnia: Czerwca 28, 2006, 09:37:03 am »
0
eee... można prosić o tłumaczenie??

Offline lania

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +10
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #242 dnia: Czerwca 28, 2006, 09:47:54 am »
0
“Będziemy imprezować całą noc” powiedział gitarzysta Bumblefoot Expressen wcześniej tej nocy
Zespół zaprosił szwedzkie blondynki na after party- prośba opublikowana w lokalnych mediach
Mogę mówić tylko za siebie, to nie jest oficjalne stwierdzenie zespołu, po prostu mój prywatny komentarz...
„imprezować całą noc”? Jedyną rzeczą jaką powiedziałem do kogokolwiek było „Będę spał w drodze do Oslo całą noc – co było dokładnie tym co ja (i inni) zrobiliśmy

A co do zespołu „proszącego o spotkanie ze Szwedzkimi blondynkami” – nic o tym nie wiedziałem. Zatrzymaliśmy się przed klubem na parę godzin i spotkaliśmy z ludźmi, którzy przyszli na koncert, a potem  do autobusu i pobudka się w Oslo. To wszystko. Każdy kto mnie zna, zdawał się ze mną albo pracował, wie, że ja się nie upijam, nie ćpam i nie zdradzam mojej dziewczyny. I nie proszę o żadne panienki. Zapytajcie kogokolwiek.

Zbyt często ludzie drukują historie próbując uczynić je bardziej ciekawymi i soczystymi niż naprawdę są, nie biorąc pod uwagę szkód które mogą wyrządzić ludziom, których ranią nie bezpośrednio poprzez  takie historie. Nie ma nikogo na tym świecie kogo kocham i szanuję bardziej niż moją żone Jen- ona jest najlepszą osobą jaką znam i moim najlepszym przyjacielem. Niech to będzie jedyna prawdziwa rzecz jaką przeczytasz na Internecie.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2006, 09:51:17 am wysłana przez lania »

Offline Viper

• Atittude
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #243 dnia: Czerwca 28, 2006, 09:54:49 am »
0
No to faktycznie porządny facet...

Mam ochote na chińskie :P

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #244 dnia: Czerwca 28, 2006, 10:24:21 am »
0
Aż nasuwa się pytanie...czy w dzisiejszym świecie showbiznesu istnieją tacy faceci?? Można tylko pozazdrościć Jen ;) .

Offline kargen

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
    • http://
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #245 dnia: Czerwca 28, 2006, 11:31:35 am »
0
A mnie sie nie podoba :( Jakiś taki sztuczny i męczy się wyraźnie. Brakuje mu lekkosci brzmienia, ale to moje zdanie. :)
CIVIL WAR

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #246 dnia: Czerwca 28, 2006, 11:43:30 am »
0
A mnie sie nie podoba :( Jakiś taki sztuczny i męczy się wyraźnie. Brakuje mu lekkosci brzmienia, ale to moje zdanie. :)
Osobiscie to nie zdjae sie mi ze jest sztuczny, jedne z normalniejszych ludzi w showbiznesie. A co do lekkosci brzmienia no to kurde, zbytniego pola do popisu w juz napisanych piosenkach nie ma...

Offline Lezaza

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
    • http://www.jamajka.ir.pl
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #247 dnia: Czerwca 28, 2006, 11:53:42 am »
0
A co do lekkosci brzmienia no to kurde, zbytniego pola do popisu w juz napisanych piosenkach nie ma...
Zgadzam się. A poza tym jest w trudnej sytuacji. jek będzie starał się naśladować Slasha, to mu to wypomną że jest tylko marną kopią, jak spróbuje trochę po swojemu to mu powiedzą, że Slashowi do pięt nie dorasta i nie potrafiłby zagrać jak on i dlatego gra po swojemu...
« Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2006, 11:55:04 am wysłana przez Lezaza »

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwca 28, 2006, 11:57:40 am »
0
Ron rządzi... i jako gitarzysta, i jako normalny człowiek...

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #249 dnia: Czerwca 28, 2006, 02:59:42 pm »
0
Moja ulubina postać nowego gn'r oprócz rudego

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #250 dnia: Czerwca 28, 2006, 03:42:08 pm »
0
on chyba podbił serca wszystkich... bardziej nawet niż np. Robin czy Tommy...  

Offline Viper

• Atittude
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #251 dnia: Czerwca 28, 2006, 04:20:35 pm »
0
Mnie to podbił tym Don't Cry na koncercie ... suuuuuuper to było :)

Mam ochote na chińskie :P

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #252 dnia: Czerwca 28, 2006, 10:25:34 pm »
0
Dosyć dziwna odpowiedź jak na członka zespołu rockn'rollowego... ale facet naprawdę wydaje się ok  B) nie przewaliło mu się w głowie przynajmniej i został w miarę normalny
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #253 dnia: Czerwca 28, 2006, 11:53:43 pm »
0
w miare... pomijając stope ze skrzydełkami i wielki ser :D :D :D  

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
Ron 'Bumblefoot' Thal
« Odpowiedź #254 dnia: Czerwca 29, 2006, 07:27:24 am »
0
I jego super mega fajan czapke z takimi dwoma fredzlami :D Spoko kolo i tyle, aż dziwne, że gra w GNR i wytrzymuje z Axlem :)
---------------------------------------------------
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseacti...c1-aea47baf2a8f

Hey all!

As ya know, I read and answer every email personally, and always enjoy corresponding with each of ya.  Been answering hundreds of emails a day, spending 6 hours a day - that's fine, happy to do it.  But all the typing is causing numbness and pain in my hands and is starting to affect my ability to play guitar.  I've had this problem in the past as some of ya might know, and I need to back off a bit on typing before the damage gets worse.  So please, unless it's really important, or doesn't require a long response on my end, please be gentle with the emails and myspace messages  Tongue

*Some folks have been sending 10 emails a day, and there's only so many times I can say "That's a question for GnR management, I can't answer that..." - lol.   It is not my place to make announcements about Guns N' Roses' business - their management will fill you in on things at their discretion.

*If we haven't spoken since age 10, please don't ask if I can get your cousin's friend's wife's co-worker's neighbor's son free tickets and backstage passes for all his friends to next week's show.   There are security issues, plus you're asking me to strain my relationship with everyone in the group by being responsible for people I don't even know and have them hang where other members need their privacy and space to prepare for the show.  The requests have reached nearly 1000 in two months time...  Tongue

*I am *NOT* MySpace tech support -  I don't know why your media player still isn't working properly, even though I walked you through the process three times.

*I'd prefer not to give Axl your personal messages - it's a bit awkward...

Thanks so much for your understanding   Smiley

bbf

Dla Ahmeta :)

CZeść wszytskim!

Jak wiecie, czytam każdy email osobiscie, i zawsze sie ciesze z korespondowania z kazdym z was. Odpowiadam na setki maiali dziennie, spedzam 6 godzin dziennie -  to dobrze, ciesze sie, że to robie. Lecz całe te pisanie sprawia, że palce cierpna mi i bolą i to zaczyna mieć efekt w grze na gitarze. Miałem ten problme juz w przeszłości niektórzy z was moga to wiedzieć, i musze sobie troche odpuscic pisanie nim to spowoduje cos gorszego. Więc prosze, niestety to naprawde ważne, albo nie oczekujcie dlugich odpowiedzi, prosze badzcie delikatni z maialmi i wiadomosciami na myspace.

*Niektórzy wysyłają 10 maiali dziennie, wtedy musze bardzo czesto odpowiadać: "To jest pytanie mangamentu GNR, nie moge na nie odpowiedieć" - lol. Ja nie jestem od informowania o biznesie dotyczacym GNR - od tego jest mangament(kurde dalje nie czaje zbytnio ale chyba: Powinni realizowac to w dyskrecji)
*Jeślie nie rozmawialismy od 10 lat, prosze  nie proszcie o to czy nie mógłbym dać darmowe bilety i wejscie do backstage'a dla twojego kuzyna, przyjaciela, zony, wspolpracownika, syna sasiada na najbliższy konceret. Są przecież kwestie ochrony, a pozatym prosisz abym napiał swoje stosunki z rreszta czlonkow GNR dla kogoś kogo nigdy nie znałem i przyprowadzał kogoś gdy reszta członków GNR potrzebuje prywatnosci i miejsca by przygotować koncert. Te proźby osoiagnely ilosc jakiegos tysiaca w ciagu ostatnich 2 miesiecy. :P
*NIE jestem pomoca techniczna MySpace - Nie wiem dlaczego twoj odtawarzacz wciaż nie działa poprawnie, mimo, że powiedziałem co i jak 3 razy
*Wole nie przekazywać waszych prywatnych wiadomosci do Axla - to jest troche niezreczne

Wielkie dzieki za zrozumienie  :)

bbf
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2006, 06:47:50 pm wysłana przez zqyx »

Slash,czy Bumblefoot?

Zaczęty przez Zqyx

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 12191
Ostatnia wiadomość Września 14, 2008, 01:16:09 am
wysłana przez slash145