Kolejny email:
I just buy your last record "Normal" and i want to thank you for great music.
Thank YOU! I'm glad you enjoyed it
Yes, it's strange that media calls me "rap metal"
It exposes that they did not listen to the music....!
So what your are your biggest music influence? Some bands,artist,movies,maybe books?
Music - Beatles, old-school metal, old Van Halen, but my favorite is Motown - Stevie Wonderful, The Four Tops...
I like silly movies like Austin Powers, sci-fi movies like Matrix, indie movies like Gummo and Slingblade... so many movies I can't remember them all...
Do you like read?
Just emails - haha...! I don't have much time to read, unfortunately
The last book I started reading was "Chaos" about ten years ago, and "Atlas Shrugged" about 5 years ago...
Przetłumaczę później,chyba,że ktoś mnie wyprzedzi.
Tłumaczenie:
Kupiłem Twoją ostatnią płytę "Normal" i chcę Ci podziękować za wspaniałą muzykę.
Dziękuję Ci.Cieszę sie,że Ci sie spodobała.
Tak , to dziwne,że media nazwały moją muzykę "rap metal"
To świadczy o tym,że tego nie słuchali ....!
Kto jest Twoją największą muzyczną inspiracją?Jakieś zespoły,muzycy,filmy,może książki? <Dopiero teraz zdałem sobie sprawę,że się zamieszałem w tym pytaniu:D>
Muzyka - Beatles, old-school metal, stary Van Halen, ale najbardziej lubię Motown - Stevie Wonderful, The Four Tops...
Lubię głupie filmy takie jak Austin Powers, sci-fi takie jak Matrix, indie filmy<jakiś gatunek?> takie Gummo i Slingblade... tak wiele filmów,że nie pamietam ich wszystkich
Czy lubisz czytać?
Tylko maile - haha...! Nie mam niestety za dużo czasu na czytanie
Ostatnią książką jaką zacząłem czytać był "Chaos" z 10 lat temu i "Atlas Shrugged" z pięć lat temu...
Co do motywu muzycznego.Myślę w zasadzie tak,jak osoba powyżej.Jeśli Bumblefoot będzie chciał zagrać coś polskiego to znajdzie,nauczy się i zagra. Nie widzę sensu wybierania specjalnej piosenki,którą miałby zagrać.Cieszę się,że odpisuje na maile i
jest sympatycznym człowiekiem,więc tym bardziej nie będę wymagał od niego żadnych cudów.Zagra to,co będzie chciał.Jasne piszę o Polsce i o wielu fanach tutaj,ale co z tym zrobi to jego sprawa.Inna kwestia jest tego typu,na ile gra to,co chce,a na ile to, na co mu Axl zezwala. Jeśli chcecie zrobić mu przyjemność i ucieszyć go,to głosujcie na Madagascar.Jak znowu znajdzie się na pierwszym miejscu zawsze można mu przesłać linka,bo jak na razie pozycja tej piosenki na liście nie wskazuje na to,że w tym kraju ktoś jakoś specjalnie lubi Gunsów. Czas pokaże,co zagra Ron,ale zanim zachęcimy go do wysiłku wysilmy się sami poprzez głosowanie.
Niestety widzę dużo słomianego zapału i to mnie martwi.
Co do płyty Bumblefoota. Gra naprawdę ciekawą i radosną muzykę,dosyć zróźnicowaną stylistycznie,z feelingiem.Widać,że lubi to,co co robi.Polecam jego płytę z Bumbelfoot "Normal" To nie jest rapmetal,to jest kawałek dobrej muzyki.
Kolejny email<przyszedł przed chwilą>
Wrzuciłem pytania osób z forum do maila i oto odpowiedź:
At the request of management, I can't answer GnR questions - sorry
bbf
Nie mogę odpowiadać na pytania zwiazane z Gn'R na prośbę managmentu.
Przykro mi
bbf