Kolejny mail od Pana Rona Thala, który odpowiedział na wiadomość od Zqyx-a :
Is there official website for Gn'R still exist?
- GnR website has not been updated... I don't know why.
What is your opinion about leaks? Do you read,write some Gn'R forums? If yes which is your favourite? What do you think about people who try recording something on your shows<audio,video> and share it <not for cash> with other fans?
-Management asked that we don't answer questions, or do interviews, so I must honor heir wishes... but I will answer some questions. I don't go to the forums - if I read the forums I will think about the wrong things... so I will read them when the tour is over I understand the hunger for new music - I don't blame fans for sharing music with each other. But, a leak starts with one person betraying a band's trust - and this is bad.
What do you know about Poland?
-My grandparents moved to NYC from Poland... My family is from Lithuania/Poland This will be my first time in Poland - I'm very excited to play there for all of you !
bbf
moje kiepskie tłumaczenie
Ale tekst jest raczej prosty
Czy oficjalna strona Gn'R nadal istnieje? - Strona GN'R nie jest aktualizowana. nie wiem dlaczego.
Co sądzisz o przeciekach ? Czytasz, piszesz na jakichś forach GN'R? Jeśli tak, które jest twoim ulubionym? Co myslisz o ludziach, którzy próbują nagrać coś na waszych koncertach? i wysylają [nie dla pieniedzy] innym fanom?
Mangament pytał o to dlaczego nie odpowiadmy na pytania lub nie udzielamy wywiadow, wiec musze spełniać ich życzenia ( nie kapuje
?). Ale odpowiem na niektóre pytania. Nie wchodzę na fora, - jeśli czytam je, myślę o negatywnych rzeczach, wiec przeczytam je kiedy trasa się skończy. Rozumiem "głodnych" nowej muzyki. Nie winię fanów wymieniających muzykę między sobą. Ale wycieki utworów zmniejszaja zaufanie w zespole - i to jest złe
Co myślisz o Polsce? - Moi dziadkowie przeprowadzili się do Nowego Jorku z Polski. Moja rodzina jest z Litwy/Polski. to będzie mój pierwszy występ w Polsce - Jestem bardzo podekscytowany, że zagram dla was. bbf