Tu nie chodzi o wiarę tylko o sam fakt że tak jest, może potrzebujesz przeczytać pewne informacje na temat TB na zagranicznych forach a zrozumiesz o czym mówię i pod żadnym pozorem nie bronię Axla bo również mi brakuje nowych utworów.
Czytam zagraniczne fora regularnie, więc poinformowany jestem. Gdyby ten układ, jaki jest nie pasował Axlowi, to by z niego zrezygnował. Widocznie pasuje, skoro wciąż jest. W sumie nie dziwię się - nie wymagają od niego za wiele, mają pełną kontrolę nad jedynym słusznym forum Wink , jeżdżą na wakacje do różnych egzotycznych zakątków świata, gdzie Axla jeszcze nie było, więc wciąż jest uwielbiany, gdzie nikt go nie krytykuje. Żyć nie umierać. I on miałby w tej sytuacji zmienić menadżera na kogoś, kto będzie sugerował mu kontakt z ex Gunsami, albo... o zgrozo ... wydanie nowej płyty? Po co?
"To hell with the pressure"
Oczywiście - mam swoje zastrzeżenia do managementu Axla, ale sameg Axla nie uważam za kukiełkę, która robi, co mu każą, bo gdybym tak na niego patrzył to straciłbym resztę szacunku, jaki mam do niego jako artysty.