Autor Wątek: najgorszy strój Axla  (Przeczytany 56410 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2227
    • As Koncertowy
Odp: najgorszy strój Axla
« Odpowiedź #120 dnia: Września 08, 2010, 11:37:03 am »
0
Kapelusz jest fajny. Ja nie lubię tych jego pierścionków. Co on baba czy jak ? Jak facet może pierścienie nosić ?

guest2849

• Gość
« Odpowiedź #121 dnia: Września 08, 2010, 12:11:35 pm »
0
Axl nosi raczej Sygnety  :D
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sygnet

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2227
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #122 dnia: Września 08, 2010, 12:34:30 pm »
0
O właśnie. Też mi się nie podoba. To nie średniowiecze :)

Offline Harley Rose

• Right Next Door To Hell
  • Just a little pinprick
  • Respect: 0
« Odpowiedź #123 dnia: Września 19, 2010, 10:43:22 pm »
0
Dokładnie. Co to do diabła ma być?! Wygląda jak złotko od czekoladek. Chciałam Wam walnąć link ale przeraziłam się bo jest długi na chyba z 5 linijek. A tak w ogóle to co on ma za warkoczyki? Nie podoba mi się. Wolałam tego w policyjnej czapeczce...
No one sings me lullabies
And no one makes me close my eyes
No one speaks
And no one tries
And no one flies around the sun

Offline Billy_Loomis

• Patience
« Odpowiedź #124 dnia: Września 20, 2010, 12:53:10 pm »
0
jak dla mnie to de facto wszystko 87 - 93 miało swój urok i było ok...ale teraz w moim odczuciu poszedł dziwnie w złą stronę...kiedy jakoś przywykłem do tych warkoczyków to później znowu doszły dresy i bluzy hokejowe o 2 numery za duże a teraz....no sorki ale Axl wygląda jak baba yaga  :'( ten kapelusz, po 5 sygnetów na jeden palec no i ten zarost/wąsy....pomijam fakt że spasł się mocno ale sam strój to dla mnie porażka...

Springsteen

• Gość
« Odpowiedź #125 dnia: Września 20, 2010, 06:58:29 pm »
0
To że na 10 osób 9 krytykuje jego strój , świadczy o tym że wygląda jak prawdziwy artysta .  ;)  ;]

Offline Sweet_Child

« Odpowiedź #126 dnia: Września 21, 2010, 02:18:54 pm »
0
jak dla mnie to de facto wszystko 87 - 93 miało swój urok i było ok...ale teraz w moim odczuciu poszedł dziwnie w złą stronę...kiedy jakoś przywykłem do tych warkoczyków to później znowu doszły dresy i bluzy hokejowe o 2 numery za duże a teraz....no sorki ale Axl wygląda jak baba yaga  :'( ten kapelusz, po 5 sygnetów na jeden palec no i ten zarost/wąsy....pomijam fakt że spasł się mocno ale sam strój to dla mnie porażka...

Zgadzam się w 100 %

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #127 dnia: Września 21, 2010, 02:28:52 pm »
0
Dokładnie. Co to do diabła ma być?! Wygląda jak złotko od czekoladek. Chciałam Wam walnąć link ale przeraziłam się bo jest długi na chyba z 5 linijek. A tak w ogóle to co on ma za warkoczyki? Nie podoba mi się. Wolałam tego w policyjnej czapeczce...

warkoczyki?? oj chyba juz dawno ktos tu nie widzial nowego oblicza Axl'a  :P

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #129 dnia: Listopada 26, 2010, 02:25:25 pm »
0
AxlLove1 on już nie nosi tych koszulek sportowych, zajrzyj do galerii Axla na forum
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline balazianka

• my way your way
  • Respect: +36
« Odpowiedź #131 dnia: Listopada 26, 2010, 04:17:04 pm »
0
zdecydowanie Axl jako chyba jedyna osoba z bandu - wg mnie- diametralnie zmienił swój wizerunek i niestety na niekorzystny  :'(, w tej chwili jego stroje przypominają czasem  - z całym szacunkiem do jego osoby - alfonsa, albo dresiarka,  niekorzystnie podkreślają  jego wady wieku średniego, fuck ale mimo to go uwielbiam :radocha:, muszę wspomnieć tu oczywiscie o slashu , on się nie zmiania , kocham jego obcisłe czarne jensy i t-shirty jacka danielsa, duff również pozostał prawie ten sam, prawie , bo w jego strojach pojawiła się nutka elegancji  :lol:, izzy - te same czapki i szale bomba, steven  tez jest po staremu, są zajebiści

Offline Cheewb

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +1
« Odpowiedź #132 dnia: Grudnia 16, 2010, 06:37:23 pm »
0
Wie ktoś może jak nazywa się mundurek, który Axl ma na ślubie w teledysku November Rain? Jak czegoś takiego szukać żeby znaleźć (kupić)?

Offline GNRFan

• Patience
« Odpowiedź #133 dnia: Stycznia 11, 2011, 12:02:22 am »
0
Kiepski jest ten strój który praktycznie zawsze ma przy śpiewaniu ChD ... Ten kapelusz, świecąca marynarka, postarza go to i trochę do niego nie pasuje. Jeżeli chodzi o obecnego Axl'a to wg mnie powinien zachować coś z tego starego stylu tylko trochę go unowocześnić. Podoba mi się bardzo to wdzianko, które miał na Rock am ring 2006. Sorry nie znalazłem zdjęcia więc daję filmik.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FWQBRETLInE" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=FWQBRETLInE</a>
tak go widzę

Offline baddream

• Paradise City
  • You Don't Know Who You Can Trust Now
  • Respect: +98
« Odpowiedź #134 dnia: Stycznia 11, 2011, 01:04:55 am »
0
Najgorsze.. ciuchy u Axla? Zdecydowanie hokejowe bluzy, szerokie spodnie i glany... zupełnie nie pasują wg mnie do niego. 50 letnia gwiazda rocka mogłaby wyglądać tak jak właśnie przy WTTJ na RAR 06, albo tak jak ubiera się obecnie. W obecnym image'u nie pasują mi tylko jego wąsiki:D
Kiedy Chińska Demokracja zaleje świat, to nastąpi wówczas Armaggedon, Korea Płd i Płn połączy się w imie braterstwa, Stany przestaną ciągnąć ropę z bliskiego wschodu.

Doswiadczenia zyciowe Axla w Estranged (interpretacja)

Zaczęty przez DrDrei

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 7614
Ostatnia wiadomość Lipca 28, 2007, 12:14:17 pm
wysłana przez Zqyx