Ankieta

Co chcesz aby stało się w najbliższych tygodniach w obozie GN'R ?

MSL ujawnia przecieki, czyli 13 piosenek, których tytuły wymienił w swoim filmiku
10 (27%)
MSL ujawnia autobiografię Axla
5 (13.5%)
MSL ujawnia dokumenty, umowy, pisma byłych i obecnych członków GN'R
1 (2.7%)
nie chcę, żeby MSL cokolwiek ujawniał, bo to opóźni plany Gunsów
2 (5.4%)
mam nadzieję, że Axl i management GN'R dorwą MSL i postawią go przed sądem
4 (10.8%)
chcę aby GN'R działali wg założonego przez siebie planu i nie dali powodów MSL do ujawniania czegokolwiek
10 (27%)
uważam, że MSL pracuje dla GN'R i jest częścią kampanii PR-owej Gunsów
5 (13.5%)

Głosów w sumie: 36

Głosowanie skończone: Lutego 26, 2011, 01:55:58 pm

Autor Wątek: Najbliższe plany GN'R -  (Przeczytany 9465 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
Odp: Najbliższe plany GN'R -
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 29, 2011, 11:56:11 pm »
0
Mi się nieskromnie wydaje, że on może współpracować z Gunsami. Poniekąd jest to absurdalne, ale kto wie. Kiedyś wypuścił do sieci całe Chinese Democracy, a teraz Axl mówi, że to w ogóle nie zaszkodziło promocji i sprzedaży albumu. Jeśli może istnieć taka polityka zespołu, to uważam, że jest bardzo ciekawa, bo trzyma w napięciu. Dlatego oddałem głos na to, że MSL pracuje dla GN'R i jest częścią ich kampanii PR-owej. No bo przecież nie wypuści aż 13 utworów do sieci, a przynajmniej nie za jednym razem.
Axl nie zabrał głosu w tej sprawie a Ty twierdzisz że Axl mówi.....kolejny raz czyjeś słowa są przypisywane Axlowi,oj on ma do tego talent :D.

Offline Ginar

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 30, 2011, 10:37:46 am »
0
czwarty koncert z Inglewood (1991.08.03. - Great Western Forum, Inglewood, CA) najdluzszy koncert gusnów sporo utworów

Najdłuższy koncert Gunsów to ten z Japonii (Tokio bodajże) z 2009.

w inglewood trwal 4 h  a w tokyo 3,5h

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 30, 2011, 10:50:42 am »
0
Mi się nieskromnie wydaje, że on może współpracować z Gunsami. Poniekąd jest to absurdalne, ale kto wie. Kiedyś wypuścił do sieci całe Chinese Democracy, a teraz Axl mówi, że to w ogóle nie zaszkodziło promocji i sprzedaży albumu. Jeśli może istnieć taka polityka zespołu, to uważam, że jest bardzo ciekawa, bo trzyma w napięciu. Dlatego oddałem głos na to, że MSL pracuje dla GN'R i jest częścią ich kampanii PR-owej. No bo przecież nie wypuści aż 13 utworów do sieci, a przynajmniej nie za jednym razem.
Axl nie zabrał głosu w tej sprawie a Ty twierdzisz że Axl mówi.....kolejny raz czyjeś słowa są przypisywane Axlowi,oj on ma do tego talent :D.

Blogger przeczytał fragment listu Axla Rose do byłego członka GN'R Robina Fincka, z którego wynika, że wokalista nie ma wrażenia, żeby przecieki przed wydaniem "Chinese Democracy" przeszkodziły w negocjacjach dotyczących wydania płyty.

Jakbyś uważniej słuchał tego, co MSL przekazał w swoim pierwszym wideo, to nie musiałbym pisać tego zbędnego postu. MSL czyta list Axla do Robina, gdzie wspomina, że przecieki nie zaszkodziły ChD. Może nie powiedział tego wprost oficjalnie w mediach, ale jeśli ten mail jest prawdziwy, to jest to wypowiedź Axla. Nie wiem, mam zacząć pisać dużymi literami i podawać do wszystkich moich wypowiedzi źródło, żebyś rozumiał? Bo chyba masz z tym problem.

Offline Jawhowe

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: -1
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 30, 2011, 12:57:44 pm »
0
czwarty koncert z Inglewood (1991.08.03. - Great Western Forum, Inglewood, CA) najdluzszy koncert gusnów sporo utworów

Najdłuższy koncert Gunsów to ten z Japonii (Tokio bodajże) z 2009.

w inglewood trwal 4 h  a w tokyo 3,5h
Koncert w Inglewood trwał 3h 36min a ten z Tokyo 3h 37 min :P
I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same, infact, we've made 12 albums that sounds exactly the same  - Angus Young

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
  • Respect: +218
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 30, 2011, 01:08:21 pm »
0
Ale macie problemy :D

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 30, 2011, 03:18:25 pm »
0
Trzymajmy się ankiety :>

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 30, 2011, 09:31:07 pm »
0

Blogger przeczytał fragment listu Axla Rose do byłego członka GN'R Robina Fincka, z którego wynika, że wokalista nie ma wrażenia, żeby przecieki przed wydaniem "Chinese Democracy" przeszkodziły w negocjacjach dotyczących wydania płyty.

Jakbyś uważniej słuchał tego, co MSL przekazał w swoim pierwszym wideo, to nie musiałbym pisać tego zbędnego postu. MSL czyta list Axla do Robina, gdzie wspomina, że przecieki nie zaszkodziły ChD. Może nie powiedział tego wprost oficjalnie w mediach, ale jeśli ten mail jest prawdziwy, to jest to wypowiedź Axla. Nie wiem, mam zacząć pisać dużymi literami i podawać do wszystkich moich wypowiedzi źródło, żebyś rozumiał? Bo chyba masz z tym problem.
Gdybyś napisał że według słów tego pasozyta Axl wysłał takiej treści e-maila do Robina to bym się nie zasmiał :D.

Offline JackW

• Atittude
  • Respect: +52
    • Poznaj Republikę Czeską
« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 31, 2011, 12:57:52 pm »
0
2006, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018

Offline Jourgen

• Respect: +55
« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 31, 2011, 01:03:38 pm »
0
Nie chce mi się wierzyć.
Born to rock, drink and fuck!

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 31, 2011, 01:11:48 pm »
0
Czyli najdłuższej trasy koncertowej świata ciąg dalszy :P
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline Jawhowe

• Respect: -1
« Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 31, 2011, 06:16:37 pm »
0
Może tym razem trafią do Polski  :P
I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same, infact, we've made 12 albums that sounds exactly the same  - Angus Young

Offline Ghost_82

• Atittude
  • Respect: +53
« Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 31, 2011, 07:12:14 pm »
0
No zobaczymy, co to będzie  ;) Jutro juz powinnismy cos wiedzieć  :)

Uploaded with ImageShack.us

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 31, 2011, 08:49:46 pm »
0
http://www.myspace.com/gunsnroses/shows

będzie trasa po Europie?

to sciema. zobaczcie ze 24. marca 2011 to czwartek a nie poniedzialek jak pisza. to jakies stare show. a zreszta  znowu francja? co axl ma dziewuche tam.  ;)