Mi się nieskromnie wydaje, że on może współpracować z Gunsami. Poniekąd jest to absurdalne, ale kto wie. Kiedyś wypuścił do sieci całe Chinese Democracy, a teraz Axl mówi, że to w ogóle nie zaszkodziło promocji i sprzedaży albumu. Jeśli może istnieć taka polityka zespołu, to uważam, że jest bardzo ciekawa, bo trzyma w napięciu. Dlatego oddałem głos na to, że MSL pracuje dla GN'R i jest częścią ich kampanii PR-owej. No bo przecież nie wypuści aż 13 utworów do sieci, a przynajmniej nie za jednym razem.
Axl nie zabrał głosu w tej sprawie a Ty twierdzisz że Axl mówi.....kolejny raz czyjeś słowa są przypisywane Axlowi,oj on ma do tego talent .
Blogger przeczytał fragment listu Axla Rose do byłego członka GN'R Robina Fincka, z którego wynika, że wokalista nie ma wrażenia, żeby przecieki przed wydaniem "Chinese Democracy" przeszkodziły w negocjacjach dotyczących wydania płyty.
Jakbyś uważniej słuchał tego, co MSL przekazał w swoim pierwszym wideo, to nie musiałbym pisać tego zbędnego postu. MSL czyta list Axla do Robina, gdzie wspomina, że przecieki nie zaszkodziły ChD. Może nie powiedział tego wprost oficjalnie w mediach, ale jeśli ten mail jest prawdziwy, to jest to wypowiedź Axla. Nie wiem, mam zacząć pisać dużymi literami i podawać do wszystkich moich wypowiedzi źródło, żebyś rozumiał? Bo chyba masz z tym problem.