Autor Wątek: Jakie reakcje???  (Przeczytany 17022 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ginar

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
Odp: Jakie reakcje???
« Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 29, 2011, 10:46:05 pm »
0
u mnie szal gunsów zaczął sie 1999 roku....kumpel pożyczyl mi jakąs kasete gdzie byly trzy utwory . NR Don't cry i KOHD ..tak sobie sluchalem wkoło no i sie zaczęło. W rodzinie to raczej tolerują czasem cos tam dogadają ze znowu ten sam koncert...(chodź mam ich wiele i wszystkich slucham - to dla nich to zawsze ten sam)

w pracy często gadam o gunsach - chodz mało kto za nimi przepada to często słuchają moich opowiesci...no i oczywiscie są te głupie dogaduszki....ze axl kiedys powiedzial ze nie zagra niigdy dla polaków...i takie tam....zawsze sie wtedy wkurzam i sie kłócimy.
ale pare osob udalo mi sie przekonac do piosenek gunsow, nawet ostatnio na innym dziale poznalem dziewczyne ktora okazalo sie ze tez jest fanką gunsów no i teraz tam czesciej bywam co niestety odbija sie na mojej normie....ale co tam :)

a na imprezach to nigdy nie chcą zebym puszczam gunsów - no ale ja i tak puszczam i wszyscy dobrze sie bawią :)

ogolnie to dzien bez gunsów to dla mnie dzien nieudany ! ma swira na punkcie koncertów a szczegolnie Civil War i Rocket Queen

Offline sroka1994

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 30, 2011, 11:21:54 am »
0
No to mój ojciec też słucha Gunsów więc on jak najbardziej akceptuje. Mama też kiedyś słuchała więc jakoś znosi, bratu (8 lat) się też podoba chociaż mówi że don't cry się dziwnie kończy :D Kumple czasami się śmieją, dziewczyna wogóle słucha innej muzyki to jeden temat mniej ale jest jeszcze milion innych ;) Gunsi zarazili mnie swoim sposobem bycia. Mama nie była zadowolonajak obwiesiłem pokój plakatami i pomazałem markerem ściany (zwykle cytaty albo urywki tekstów). Do włosów sięnie czepia ale mówi że w latach 80 moje ubrania wyglądały by normalnie ale współcześnie co najmniej odchodzą od normy. Ostatnio na polskim mieliśmy napisać o swoim idolu napisałem biografie Slasha i 1 mi postawiła za to że napisałem, że w wieku 12 lat miał pierwszy seks ;/
Sex, drugs n' Rock N' Roll!

guest2646

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 30, 2011, 07:33:44 pm »
0
[...], że w wieku 12 lat miał pierwszy seks ;/

Serio?!  :o Nie wiedziałem...

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 30, 2011, 09:29:57 pm »
0
frostn - z laską która miała chyba 27 :P
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 30, 2011, 11:05:06 pm »
0
Chyba nieee :P To Steven był specjalistą od wyrywania 30-letnich kobiet w wieku 15 lat. Dla Slasha to były "babcie" :P

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 30, 2011, 11:10:49 pm »
0
http://slashsbar.rockmetal.art.pl/ciekaw1.html

Czy pamiętasz jeszcze swoją pierwszą dziewczynę ?
  Tak. Ja miałem 13 lat a ona 26. Nazywała się Laura i mieszkała na naszej ulicy. Potem przez 6 lat chodziłem z inna dziewczyną.

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 30, 2011, 11:14:59 pm »
0
A o 30-letniej kochance Stevena napisał w swojej biografii, że była dla niego "babcią" :P Slashu szybko zmienia zdanie :P Więc nie tylko Adler miał dryg do starszych :P

edit:
Gloomy, właśnie otworzyłem jego biografię. "Moja pierwsza dziewczyna miała na imię Melissa. Była ładną, trochę okrągłą dziewczyną z dużymi cyckami. Miała 12 lat, a ja 13, gdy straciliśmy dziewictwo".
« Ostatnia zmiana: Stycznia 30, 2011, 11:20:15 pm wysłana przez BigWlo »

Offline Mistrzyni Pierwszej Krwii

• Knockin On Heavens Door
  • crazy life
  • Respect: +2
« Odpowiedź #52 dnia: Lutego 22, 2011, 03:22:35 pm »
0
Najbliższa mi osoba tzn moj mąż nie trawi , chociaż kiedyś w podstawówce podobno lubił dowiedziałam się pokątnie , teraz mowi '' znow to samo? nie znudziło Ci się?" a ja wiadomo co ,że nie i mam nadzieję ,że mi się nie znudzi do końca życia poza tym moja koleżanka ma parę największych przebojów nagranych  na kompie i nawet podobało jej się kiedyś Sorry poza tym reszta moich znajomych ma obojętny stosunek  do Gunsów  a jeśli już to znają NR i DC   to tyle ,także cieszę się ,że jest to forum gdzie można spotkać podobnych fanatyków :P
Always I feel like
There's  nothing' that's stopping me
All things are possible
I am unstoppable
Belive in yourself :)

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #53 dnia: Lutego 22, 2011, 10:33:38 pm »
0
Gloomy, właśnie otworzyłem jego biografię. "Moja pierwsza dziewczyna miała na imię Melissa. Była ładną, trochę okrągłą dziewczyną z dużymi cyckami. Miała 12 lat, a ja 13, gdy straciliśmy dziewictwo".
dopiero teraz zobaczyłem że tu odpisaleś :P no popatrz, Internet kłamie ;)

Offline filip

• Patience
« Odpowiedź #54 dnia: Lutego 23, 2011, 10:48:12 am »
0
W większości w moim otoczeniu są ludzie sluchający dobrej muzyki wiec z GN'R nie mają żadnego problemu. Rodzice też kiedyś słuchali wiec to tez zaden problem (z ojcem byłem w Pradze na koncercie) jedynie koledzy o powiedzmy punkoych poglądach czy fani Nirvany twierdzą że Gunsi to komercja ale wtedy zawsze wybuchają długieeee monologi na temat tego że Nirvana jest  beznadziejna :P Ale wiekszosc tak jak mowilem to ludzie którzy Gunsow sluchają inni to prawdziwi fani ale o dziwo nawet jak sie na imprezie pozna kogos w podobnym wieku to zazwyczaj o Gunsach wypowiadają się jako świetnym zespole-legendzie wiec ogólnie bardzooo pozytywnie!  :D

Offline Kokish

• Reckless Life
  • **
  • But love like time's got its own plans...
  • Respect: +6
    • Mój blog
« Odpowiedź #55 dnia: Marca 13, 2011, 09:35:33 pm »
0
Mój kuzyn:
-Puść to Generała (tak mówi na GnR), jak się gitarzysta z wody wynurza!

Dziś go przyłapałam nawet na nuceniu Estranged. Twierdził, że podoba mu się gitara. Rodzice neutralnie, ale AFD, ChD i UYI kupią... Już ja tego dopilnuję... <zaciesz>

A dziś na polskim:
Pani: O czym marzycie?
Ja: Mam trzy marzenia. Aby ludzie byli szczęśliwi, zostać pisarką, i żeby mój ulubiony zespół znów wrócił do pierwotnego składu.
P: Jaki to zespół?
J: Guns N' Roses. Zna pani?
P: Oczywiście! Axl Rose, Slash. Niestety, oni nigdy się nie zejdą.

Ale miałam zaciesz....
« Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 07:28:20 pm wysłana przez Kokish »
"A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak And they'll set me free..."

App For Democracy - jakie wydanie?

Zaczęty przez whatashame

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6115