Wrażenia na gorąco po kolejnym przesłuchaniu-o wersji extended już mówiłem wiele razy,więc nie będę się powtarzał.Dalej hmm...ciężka sprawa... Po mojemu na pewno jest to składak,możliwe,że ktoś wkleił co nieco z płyty Bucketheada nawet. Krzyk Axla,czyli to,co do czego miałem wcześniej niewielkie wątpliwości teraz podoba mi się coraz bardziej i bardziej pasuje. Generalnie zyskuje chyba po którymś przesłuchaniu.
Tak czy inaczej mamy pełniejszą wersję z krzykiem Axla,a wątpię,żeby to akurat była sprawka fana,bo niby jak?
To,co po krzyku i ciut wcześniej-"efekt baniek"-moim zdaniem wklejanie na maksa.Niepotrzebne i psujące odbiór piosenki. Generalnie za dużo powtórzeń.Axla stać na więcej.
Ogólnie wierzę,że finalna wersja będzie lepsza,z bardziej pamiętaną gitarką, może nie łagodniejszą,ale mniej plastikową i jakąś konkretną perkusją.
I ...nie czekam na Prostitute,choć oczywiście ściagnę jak będzie-tak na wszelki wypadek
,chociaż mam nadzieję,że nikt nie ma ani tej,ani żadnej innej więcej piosenki.
I mam wielką nadzieję,że żaden z fanów nie wpadnie na "genialny" pomysł wysyłania Better do stacji radiowych.To by tylko zaszkodziło piosence.Czekam na płytę.Mam nadzieję,że już wkrótce będziemy wiedzieć coś więcej o dacie wydania.