2)... (sporo jest glosow ze to najlepszy sklad GNR w historii)
Proszę Cie Drei, chyba w to nie wierzysz
naprawde nie chce mi sie przeszukiwac pol jutuba czy na HTGTH wlazic jeszcze... na szybko tyle znalazlem
Maik19921993 (1 tydzień temu) The best forever guys, mind it.
Gunsfann (1 tydzień temu)
This may be the best version of this song ive ever heard.. im blown away
kobe4mvpdrumsrule (1 tydzień temu)
to me the new gnr is better then the old one
murphyn82 (2 tygodnie temu)
oh my fuckinnnn god.. best version ever.. best voice ever..
JackSparrowBF (2 tygodnie temu)
OMG!!!
best performance of Nighttrain that I've ever seen! EVER!!!
eduardomattoslaurind (2 tygodnie temu)
The best show ever!
The best voice ever!
The best NIGHTRAIN ever!
The best GN'R ever!
Axl fuckin' Rose & Gn'f'R Back!!!!!!!!!!!!!
niteshadowXx (2 tygodnie temu)
@eduardomattoslaurind couldn't have said it any better.
TheKanudo (2 tygodnie temu) Wyświetl Ukryj
gnr is back
best band in the world
sweet89cc
the only reason why people around the world are watching this tour is because axl is back and the NEW band ROCKS!! he doesnt need izzy' slash' duff' popcorn adler i have alot of repect for those guys and love the 80s-early 90s but this is the band im going 2 see in january and they FU*CKING ROCK
Czasem 50% sukcesu to wokal. No mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi
dokladnie. dlatego Slasha mozna bylo zastapic, a Axla sie nie da. Taka roznica.
Tak samo jak Mercury'ego nie da sie zastapic Rodgersem.
Gunsów już widziałem,więc poszedłbym na VR. Ale za chwilę i tak się dowiem,że VR nie istnieje i to nawet wiem od kogo
e tam, przeciez nawet gdy jeszcze istnieli i jesli chciales isc na koncert w Katowicach, to akurat przypadkowo nas panowie z VR wtedy olali
jestes fanem Slasha od poczatku ... a fanem Gunsow byles do roku 1996, powiedzmy sobie szczerze
bo nie można być fanem Gunsów i Slasha jednocześnie?
haha, i mowia to osoby, ktore nie raz dojebywaly Axlowi - za dlugie oczekiwanie na ChD, za malo koncertow, za te same setlisty, za brak wywiadow,
za brak teledysku etc etc
zeby byc fanem GNR, trzeba byc fanem Axla. jak mozna byc fanem Axla i dowalac mu na kazdym kroku i jednoczesnie byc fanem Slasha, a jego
bronic na kazdym kroku.??? Slash zagral z Nicole - moze robic co chce, Slash wydal na singlu promujacym jego solowa plyte aranzacje przeboju
GNR sprzed ponad 20 lat, mimo ze nie jest w zespole od 13 - moze robic co chce... To sa wasze slowa sprzed paru tygodni... Mam wymieniac
nicki , znow przeszukiwac forum zeby wam to udowadniac?
Ja przynajmniej mam odwage przyznac sie ze jestem fanem Axla i GNR, nie Slasha i VR. Nie jestem hipokryta.
Szacunek dla Slaha za okres w GNR ? Stara spiewka jego obroncow. Jasne, cenie go za to co zrobil, ale Axl i Izzy zrobili dla tego zespolu wiecej.
To bez Izziego ten zespol duzo stracil, nie bez Slasha. To obecny sklad zagral w Tokio Nightrain uwazane za najlepsze wykonanie w historii.
Nie ta slynna piatka z czasow AFD. I moglbym mnozyc jeszcze podobne przyklady.
Chodzi tylko ze niektorzy wciaz mysla ze jest rok 1993, albo najlepiej 1990 (ze Adler byl w GNR). Ludzie !!!
Mamy 2010, dociera? Przestancie zyc przeszloscia, i dopominac sie tego zebym padl na kolana przed Slashem, bo mial fajny image i gral solowki
20 lat temu... ktore dzisiaj gra taki Ron i co najmniej umie je zagrac tak samo...
PS dzieki extreme