Mnie zostało niewiele z lat '90:kilka pocztówek i trochę wycinków z gazet typu Tylko Rock,Bravo,Popcorn(w jednym był nawet konkurs "Do wygranie 3 gitary Gunnersów")
To tak, jak mnie
Mam m.in. wywiad ze Slashem w Rolling Stone ze stycznia 1991, skrupulatnie przetłumaczony przeze mnie i moją przyjaciółkę, książeczkę "Guns N' Roses LIVE!" (zdjęcia, plakat, opis zespołu i dyskografia), wydaną przez IN ROCK Music Press, wkładkę z Tylko Rocka "Tylko Guns N' Roses", sporo artykułów z Tylko Rocka i innych gazet (Magazynu Muzycznego, Bravo, itp.) - w jednym z nich wyczytałam, że w 1991 r., podczas koncertu na Wembley, jako support Gunsów, wystąpił nie kto inny, tylko niejaki Sebastian Bach z grupą Skid Row
Pamiętacie to? Ja kompletnie nie...
No i oczywiście kasety - VHS z UYI Tour I i II i audio ze wszystkimi albumami Gunsów - nie wszystkie oryginalne
Kto z Was pamięta, że kiedyś, dawno temu, można było w niektórych sklepach muzycznych zakupić czyste kasety audio, wybrać sobie płyty i oficjalnie, za drobną opłatą, zlecić ich "legalne" przegranie? To były czasy...