Autor Wątek: Axl znów widziany  (Przeczytany 63230 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
Axl znów widziany
« Odpowiedź #240 dnia: Czerwca 23, 2006, 02:39:20 pm »
0
Eeee tam, kiedys bedzie sie musial ustatkowac. W sumie ma jeszcze na to czas :):)
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline CzarnaWdowa

• Pink Lady
  • Paradise City
  • I'm using my illusion!
  • Respect: 0
Axl znów widziany
« Odpowiedź #241 dnia: Czerwca 23, 2006, 02:43:41 pm »
0
Viper, ale nas chyba troche inaczej boli :P
właśnie, nas mężczyźni nie zrozumieją, my kobiety musimy trzymać się razem :D
Ech ubolewam z Wami dziewczynki....
Zazdrość to złeee uczucie...

Oj, niech przyjedzie do Polski, tutaj jest wiele ślicznych kandydatek na żony  :lol:
A z drugiej strony... po co mu małżeństwo? Dzieci ma (jakieś na pewno, tylko o nich nie wie :P ), powodzenie ma... Niejeden facet mu pewnie zazdrości :D  

Najbardziej Różowa z różowych.

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
Axl znów widziany
« Odpowiedź #242 dnia: Czerwca 23, 2006, 04:18:17 pm »
0
Ale z Axelka  ,,gentelmen" nawet nie patrzy czy panience uda sie zejść z tych schodków, i czy wogóle nadąza za nim....to nie fajnie być taką na  przyczepkę.... (takie ich życie tych panienek) więc nie ma się czym martwic, jeszcze pozna tą  jedyna , albo już ma............

Jak znów przyjedzie to Go wyswatamy z polską dziewczyną.....[span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\']HA HA[/span]      :rolleyes:  

Offline artbledo

• Paradise City
  • Respect: +3
Axl znów widziany
« Odpowiedź #243 dnia: Czerwca 23, 2006, 04:54:18 pm »
0
nie wiem  jaka  dziewczyna  zgodzilaby  sie  byc  jego  kobietą  i  widzieć  lub  słyszeć  że  co  chwilę  spotyka  się  z  inną...  tak  więc  raczej  nie  ma  na razie  nikogo...
Gn'Ration ! 

erin

• Gość
Axl znów widziany
« Odpowiedź #244 dnia: Czerwca 23, 2006, 04:58:32 pm »
0
Ale z Axelka  ,,gentelmen" nawet nie patrzy czy panience uda sie zejść z tych schodków, i czy wogóle nadąza za nim....to nie fajnie być taką na  przyczepkę.... (takie ich życie tych panienek) więc nie ma się czym martwic, jeszcze pozna tą  jedyna , albo już ma............

Jak znów przyjedzie to Go wyswatamy z polską dziewczyną.....<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>HA HA</span>      :rolleyes:
ja też to zauważyłam, widze to nie od dziś, ale on tak dziwnie traktuje kobiety (i niektóre to lubią :rolleyes: ale tylko ze względu na to kim jest), nigdy nie patrzy czy takowa jeszcze idzie za nim czy juz się wyłożyła w tych obcasach:D pewnie nigdy żadnej drzwi nie otworzył, ale on taki już jest, nikt nigdy go tego nie uczył, a poza tym zawsze uważałam, że Rose jest strasznym egoistą, że myśli tylko o sobie, czasem tylko pomyśli o tobie, gdy zrobisz to co on chce :P , patrze tu także na jego inne związki, a Stephanie była jego wielką miłością, bo jako jedyna potrafiła mu powiedzieć, co myśli B) , zdradzała go i porzuciła na koniec
sory za ten chaos..

Offline shadow27

• Welcome to the jungle
  • *
Axl znów widziany
« Odpowiedź #245 dnia: Czerwca 23, 2006, 05:18:14 pm »
0
wszystko to prawda ze axl jest jaki jest - ale tylko dla Stephani przyjechal do domu na bialym koniu z kwiatami w zebach i prosil o reke!
Ktora by tak niechciala?
[img]http://www.gunnertemple.com/jenny/AxlGal1/Axl_01.JPG\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

`życie to dożywotnia kara śmierci`

`kiedy w końcu będzie fan club -czekamy!`

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
Axl znów widziany
« Odpowiedź #246 dnia: Czerwca 23, 2006, 06:56:47 pm »
0
.........pewnie nigdy żadnej drzwi nie otworzył, ale on taki już jest, nikt nigdy go tego nie uczył, a poza tym zawsze uważałam, że Rose jest strasznym egoistą, że myśli tylko o sobie, czasem tylko pomyśli o tobie, gdy zrobisz to co on chce :P , patrze tu także na jego inne związki, a Stephanie była jego wielką miłością, bo jako jedyna potrafiła mu powiedzieć, co myśli B) , zdradzała go i porzuciła na koniec
          Zgadzam sie pewnie jest egoista,ale tu nie zależy mu na towarzyszacej osobie, ona jest tak na przyczepkę, dla ozdoby   ;)  dzieki temu jest bardziej widoczny i b. komentowany.
           Z kobieta na której mu zalezy (teraz)---to na pewno nie robi takich cyrków :l
         Tak Stefcie kochał na swój specyficzny sposób, ale ona jego ----watpię ;
 Axl gdy był w trasie to szałał na całego,  a Stefcia oddała mu pięknym za nadobne, chciała pokazać co  jest warta, robiła co chciała , aż wreszcie wróciła do swego byłego ex ( paskudny ) z którym miała synka.
          Pierścionka zareczynowego nie oddała , traktując go jako rekompensate za krzywdy poniesione w narzeczeństwie....pazerna cwaniara
Na białym koniu jezdził tylko nie wiem czy z pierscionkiem czy z błaganiem o powrót, no i oczywiscie z różami

Offline gunska

• Atittude
  • Respect: +1
Axl znów widziany
« Odpowiedź #247 dnia: Czerwca 23, 2006, 07:25:06 pm »
0
Viper, ale nas chyba troche inaczej boli :P
właśnie, nas mężczyźni nie zrozumieją, my kobiety musimy trzymać się razem :D
Ech ubolewam z Wami dziewczynki....
Zazdrość to złeee uczucie...

Oj, niech przyjedzie do Polski, tutaj jest wiele ślicznych kandydatek na żony  :lol:
A z drugiej strony... po co mu małżeństwo? Dzieci ma (jakieś na pewno, tylko o nich nie wie :P ), powodzenie ma... Niejeden facet mu pewnie zazdrości :D
Ja w sumie nie wiem co tu jest do zazdroszczenia , według mnie taka polityka jaką preferuje Axl jest bez sensu , zero przyszłości , mógłby się ustatkować i zalozyc rodzinke a nie zmieniać kobitki co godzinkę , w końcu nie będzie wiecznie młody :D
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
Axl znów widziany
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwca 23, 2006, 08:15:11 pm »
0
nie wiem  jaka  dziewczyna  zgodzilaby  sie  byc  jego  kobietą  i  widzieć  lub  słyszeć  że  co  chwilę  spotyka  się  z  inną...  tak  więc  raczej  nie  ma  na razie  nikogo...
A mi się wydaje ze jeszcze kioedys zakocha sie tak ze straci ten caly swoj dzieciecy urok i zostanie zwyklym papuciem ;)
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline Viper

• Atittude
  • Respect: +1
Axl znów widziany
« Odpowiedź #249 dnia: Czerwca 23, 2006, 08:23:37 pm »
0
Jeżeli tak ma sie stać to niech sie pospieszy lepiej ...

Mam ochote na chińskie :P

erin

• Gość
Axl znów widziany
« Odpowiedź #250 dnia: Czerwca 23, 2006, 08:56:46 pm »
0
Pierścionka zareczynowego nie oddała , traktując go jako rekompensate za krzywdy poniesione w narzeczeństwie....pazerna cwaniara
Na białym koniu jezdził tylko nie wiem czy z pierscionkiem czy z błaganiem o powrót, no i oczywiscie z różami
wróciła do Pitera? nie nie to nie on jest ojcem Dylana, ale się nie przejmuj, cholera wie ilu tam ich było :D  :D
powiem jedno: pomysł z białym koniem to cały Axl :rolleyes: , zresztą jak się Erin oświadczał to to samo, ten to ma pomysły..
A z tym pierścionkiem to też heca była i mam zwałe z tego, bo podobno Stephanie zachowała z romantycznych chwil swoje foto z podbitym okiem i Axl liczył się z tym, że ona może je opublikować jak nadal będzie żądał zwrotu biżuteri i chyba czegoś tam jeszcze, to draństwo moim zdaniem, co to za myślenie: już cię nie kocham, nie zasługujesz na pierścionek? <_< eh przecież to tylko głupi pierścionek - symbol

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
Axl znów widziany
« Odpowiedź #251 dnia: Czerwca 24, 2006, 12:20:42 am »
0
Wiesz , jemu chodziło tylko o zwrot, piersciomka zareczynowego, a to jest symbol dotrzymania obietnicy małzeństwa, jeśli z jakichs powodów nie dotrzymała jej to zwraca z pierscionkiem, dane mu słowo..... nie chodzi o jakąs tam biżuterię. <_<  Stefcia wyszła za Petera Branda w 95r, ten Dylan jest do niego podobny zobacz clip Novenber Rain .Tylko ze mały jest ładniejszy od tatusia. :rolleyes:  Stefi ma  czworo dzieci trzech  chłopców i dziewczynkę.....
http://img482.imageshack.us/my.php?image=s...js2089642rs.jpg

Offline Lezaza

• Welcome to the jungle
  • *
    • http://www.jamajka.ir.pl
Axl znów widziany
« Odpowiedź #252 dnia: Czerwca 24, 2006, 01:16:44 am »
0
Zgadzam się, nie ważne czy pierścionek jest z tandetnego plastiku czy wysadzany diamentami, nie ważne ile kosztował, jeśli zrywa się zaręczyny, zwykła przyzwoitość  nakazuje go zwrócić.

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3463
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Axl znów widziany
« Odpowiedź #253 dnia: Lipca 06, 2006, 11:52:26 am »
0
(New York Post) Lars Ulrich of Metallica and Connie Nielsen of "Gladiator" sipped champagne with Axl Rose until 6 a.m. at Nasa nightclub in Copenhagen, where Guns N' Roses just played the Roskilde Festival

Axl Rose recently blew £3,000 while boozing at a London nightclub.

The Guns N' Roses singer apparently spent a fortune on Krug champagne during a period of only 90 minutes whilst partying at Kabaret's Prophecy in Soho.

A source told the Daily Mirror: "Axl was getting through £400 bottles like there was no tomorrow."

It also turns out the rocker was not only treating himself. "He sent vodka over to some women he liked the look of. He didn't flinch when the bill arrived," the source added.

The star's binge comes less than a week after he was arrested in Sweden for allegedly biting a security guard.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Axl znów widziany
« Odpowiedź #254 dnia: Lipca 06, 2006, 01:12:44 pm »
0
nic specjalnego... zaledwie 3000... co to dla niego...

Axl Rose prędzej umrze, niż pogodzi się ze Slashem

Zaczęty przez daub

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3538
Ostatnia wiadomość Lutego 08, 2009, 09:50:59 pm
wysłana przez Hubik