Nie wiem, może ja mam tak tylko, ale będąc na miejscu Slasha nigdy nie pozwoliłabym aby moja żona wzięła i wrzuciła do neta takie zdjęcia. Ona jest matką a potem inne dzieciaki mogą znaleźć te zdjęcia i ich dzieciakom potem dokuczać że ich matka jest taka i siaka
Przesadzasz. Gwarantuję Ci, że nie myślałabyś tak, gdybyś się urodziła i mieszkała w USA, najlepiej w Kalifornii
W domu Hudsonów non stop chodzą geje, dobrzy znajomi Perli (może nawet rodzina, nie wiem), a Slash ma się przejmować, że Perla wrzuciła na instagram fotki w bikini? Już widzę, jak rówieśnicy Casha i Londona im dokuczają (albo dzieciom Duffa, wszak Susan pokazywała więcej niż Perla), raczej liżą gdzie się da, aby załatwić autografy itd. Perla ma ciało to się chwali, jeszcze kilka lat i zwiędnie na tyle, że już nie będzie pokazywała
Poza tym ona na Twitterze (czy tam instagramie) ma naprawdę w choooooooooooooooj prawdziwych znajomych i to raczej do nich kieruje te wszystkie prywatne fotki, a nie do tych przypadkowych kilkudziesięciu tysięcy fanów Slasha, którzy dali jej Follow