a wyobrażacie sobie Slasha z krótkimi włosami,ogolony prawie na zero?Slashowa pewnie byś się go przestraszyła,bo tak obiektywnie stwierdzając to jest brzydki jak noc .
obiektywnie twierdząc jest brzydki jak noc ? uważam, że nie jest to kwestia obiektywizmu [chociaż po części tak] , to w dużej mierze również gustu . a o gustach się nie dyskutuje . aktualnie uważam, że Slash jest jak najbardziej w moim guście, jest według mnie przystojnym mężczyzną, i trochę ludu z tego forum by mnie poparło . a słowami 'brzydki jak noc' trochę poczułam się urażona, ale nie róbmy scen, uznajmy, że bd takie sytuację odsyłała w niepamięć.
i nie przestraszyłabym się go . wiesz, ja patrzę również na jego wygląd z racji, że uważam go za przystojnego mężczyznę, ale dla mnie bardziej liczą się muzyczne dokonania, więc nie przywiązywałabym zbyt dużej uwagi do takiej sprawy. no jestem fanką Michaela Jacksona, i nie przeraziłam się jego wyglądu w ostatnich latach życia .. tak więc widzisz, drogi Arturze, że nie przeszkadzałoby mi to w zupełności