- nigdy nie opie......łam nikogo - najwyżej - zwróciłam uwag\ę ! nie stosuje tego typu określeń!
Jak dla mnie to możecie wklejac zdjęcia nawet wielkosci plakatu - nie ja to wymysliłam i ustałiłam , ze taka ma byc wielkość zdjecia, i wszyscy o tym wiedzą, tym bardziej starzy wyjadacze, więc nie robicie to z niewiedzy lecz z czystej złośliwosci- a moze sie uda, moze nie zauważą, no bo jak ktos coś ustalił, to należy to łamać - na złośc innym
DrDrei gdybyś zajmował sie galerią - tez byś sie solidaryzował z tymi co robia na przekór? dopiero byś" jechał" po wszystkich.
el_loko m.in krelke był za tym żeby dawać miniatury, link
Ella: zapomnialem dac usmiechu w moim poprzednim poscie.... nie twierdze ze stosujesz okreslenia typu: "opierdalac",
natomiast ja stosowalem, stosuje i bede stosowac - niestety jestem wulgarnym chlopakiem
mysle ze wiesz ze ja sie do zasad stosuje juz od jakiegos czasu, jak tylko zauwaze ze fotka za duza to wklejam link - niestety jestem zbyt
leniwy zeby zmniejszac
i nigdy nie robilem tego na zlosc Tobie czy komukolwiek, kiedys dostalem warna za to, a ja nawet nie wiedzialem ze za duze
fotki wklejalem bo wklejalem kolejne i nie cofalem sie do poprzednich stron gdzie bylo zielonym kolorem to napisane
solidaryzowalem sie z Loko w sensie takim ze dal duza fotke ale zajebista i jak sie ja zmniejszy to traci ona na wartosci niestety
takze na koniec: co zlego to nie ja Ella