http://kwejk.pl/obrazek/1043100/guns,n,roses.htmlogółem pełno Gunsów
tak, tylko odpowiedź brzmiała w ten sposób: " eee...nie. Po co mam ich słuchać? Teraz są w modzie, więc mam ich koszulkę, tyle." więc jak tak ma to wyglądać, to ja dziękuje.
U mnie w szkole dokładnie to samo , jedna dziewczyna ostatnio przyszła w koszulce z Gunsami do szkoły no to zapytałam się jej ,,Fajna koszulka
, którą ich piosenkę lubisz najbardziej " odpowiedź była równie głupia jak jej wyraz twarzy ,, Eee..to to jest zespół ? Myślałam ,że to poprostu taki napis "
myślałam że wyrwe jej głowe i zaczne nią odbijac o ściane .
tak samo było ze 2 miesiące temu koleżanka miała koszulke ze Slashem podeszłam ,, Ej Fajna Koszulka , nie wiedziałam , że lubisz Slasha
" a ona mi na to ,, A to to jest ten Slesz którego uwielbiasz , nie no kupiłam koszulke , była na kwejku , modne są teraz " i jeszcze chyba kilka takich sytuacji w tym roku bo mam y połączone wf z młodszymi klasami no to jedna dziewczyna miała koszulke z Beatlesami , całkiem fajna może nie jakaś rewelacja , ale zawsze coś ,tym razem podeszłam razem z moją przyjaciółką i ona się zapytała skąd ma , i czy były inne wzory np. z samym Lennonem a ona ,że nie zna tego zespołu i nigdy nie chce znać bo to stare dziady ,,,ten cały Lennon to podobno pedofil i teraz ma narzeczonego " i nikt ich nie słucha .
W takich momentach miimo tego ,że nie jestem zbyt agresywna miałam ochote pozamiatać jej kudłami podłoge w szkolnym kiblu ( a wierzcie mi ,że nigdy tam nie sprzątają, nie ma woźnej)
to dobrze że ktoś interesuje się zespołem a;e na Boga , jak się nie umie powiedziec czegos miłego w sumie lepiej zmknąć twarz .
Cała ta moda na gunsów robi się irytujaca,
chrystusie nazaretański czy trafie na kogoś kto nie udzieli mi tym podobnych , bądź bardziej debilnych odpowiedzi ?!
dlaczego nie widać mojego posat ? o.o