Autor Wątek: DJ Ashba  (Przeczytany 374625 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
Odp: DJ Ashba.
« Odpowiedź #195 dnia: Sierpnia 10, 2011, 07:26:52 pm »
0
ej, Tokio Hotel niektóre piosenki ma dobre muzycznie! riffy są czasami tak dojebcze, że mnie boli co ten zespoł z siebie robi ;)
lol.

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #196 dnia: Sierpnia 10, 2011, 08:53:40 pm »
0
Nie wiem o co się go tak czepiacie,DJ to sympatyczny utalentowany facet,świetny muzyk,kompozytor,producent, człowiek orkiestra,mega koleś.Nie zachowuje się jak gwiazda,ma szacunek do fanów,co pokazuje na koncertach.Ma 39 lat i nie jest jakimś gnojkiem emo,ludzie że słuchacie Tokio Hotel i wiszą w waszych pokojach ich plakaty to nie znaczy że DJ stara się być na siłę modny dla małolatów i ma taki image a nie inny.Taki image mieli rockowcy już w latach 80.

Offline Slashowa

• Paradise City
  • ` yeah, I'm sick of you .
  • Respect: +67
« Odpowiedź #197 dnia: Sierpnia 10, 2011, 10:05:31 pm »
0
Artur78, popieram .
W sumie Ashba jest genialnym muzykiem, bardzo utalentowanym i nie ma co się czepiać jego image, nie on pierwszy i nie ostatni wygląda właśnie tak .. nie oznacza to, że goni za nowymi młodzieżowymi trendami .
and though as long as this road seems
I know it's called the street of dreams .

Offline CocoNatal

• Welcome to the jungle
  • *
  • I don't need your civil war.
  • Respect: 0
« Odpowiedź #198 dnia: Sierpnia 13, 2011, 07:23:39 pm »
0
Nie wiem o co się go tak czepiacie,DJ to sympatyczny utalentowany facet,świetny muzyk,kompozytor,producent, człowiek orkiestra,mega koleś.Nie zachowuje się jak gwiazda,ma szacunek do fanów,co pokazuje na koncertach.Ma 39 lat i nie jest jakimś gnojkiem emo,ludzie że słuchacie Tokio Hotel i wiszą w waszych pokojach ich plakaty to nie znaczy że DJ stara się być na siłę modny dla małolatów i ma taki image a nie inny.Taki image mieli rockowcy już w latach 80.

czuję w tej wypowiedzi zarzut, ze mam w pokoju plakaty wyżej wymienionego zespołu...
otóż nie. nie mam. ;]
Take me down to the Paradise City
where the Guns'n Roses are young and all together.

Offline Lexi

• Right Next Door To Hell
  • Back Off Bitch!
  • Respect: +11
« Odpowiedź #199 dnia: Sierpnia 14, 2011, 08:10:03 pm »
0
Nadal nie mogę się do niego przyzwyczaić. Z twarzy, taki dziwny. Nie podoba mi się! :P To już według mnie Nikki Sixx jest o wiele przystojniejszy, a starszy. :P

Too bad you're fucked up.

Offline izek

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +1
« Odpowiedź #200 dnia: Sierpnia 14, 2011, 10:32:30 pm »
0
A ja się do niego jakiś przyzwyczaiłam, może troszkę za bardzo.  :wub:

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #201 dnia: Sierpnia 14, 2011, 11:09:13 pm »
0

czuję w tej wypowiedzi zarzut, ze mam w pokoju plakaty wyżej wymienionego zespołu...
otóż nie. nie mam. ;]
To nie zarzut tylko wniosek po ciągłym czytaniu o tym że Ashba wygląda jak członek zespołu Tokio Hotel.Widocznie takie stwierdzenie jest spowodowane zwykłą niewiedzą i nieporozumieniem....skoro ktoś gada o Tokio Hotel za wiele nie kojarzy że tak wyglądają rockowcy od 30 lat,a chłopaki z Niemiec ,ich wygląd to pomysł menagerów,zapożyczenie wyglądu od właśnie takich muzyków jak DJ Ashba.

Offline Shaza

• Ksiądz
  • Welcome to the jungle
  • *
  • Insomniowa <3
  • Respect: +11
« Odpowiedź #202 dnia: Sierpnia 14, 2011, 11:16:06 pm »
0
A się czepiacie tego wyglądu. Właśnie dlatego ,że ma taki a nie inny image jest tak charakterystyczny i oryginalny. A do tego jest świetnym gitarzystą.
Koniec kropka.

"You can be the ripest, juiciest peach in the world, and there's still going to be somebody who hates peaches."
 Dita von Teese

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #203 dnia: Sierpnia 17, 2011, 01:42:12 pm »
0
fajnie gra solówke z this i love nawet  :P

a tak ogólnie to nie podoba mi się gość, kojarzy mi się z cwaniakami i pozerami, ale przeciez ja nawet go nie znam, widziałem tylko kilka filmików więc co ja mogę wiedzieć.

Offline CocoNatal

• Welcome to the jungle
  • *
  • I don't need your civil war.
  • Respect: 0
« Odpowiedź #204 dnia: Sierpnia 19, 2011, 01:36:48 am »
0

otóż nie. nie mam. ;]
To nie zarzut tylko wniosek po ciągłym czytaniu o tym że Ashba wygląda jak członek zespołu Tokio Hotel.Widocznie takie stwierdzenie jest spowodowane zwykłą niewiedzą i nieporozumieniem....skoro ktoś gada o Tokio Hotel za wiele nie kojarzy że tak wyglądają rockowcy od 30 lat,a chłopaki z Niemiec ,ich wygląd to pomysł menagerów,zapożyczenie wyglądu od właśnie takich muzyków jak DJ Ashba.

może i masz racje, ale swoje uprzedzenia do niego nadal mam.
doszłam do wniosku, że gdyby nie był w Gunsach wcale to bym po 1. raczej go nie znała, ale po 2. gdybym o nim jednak słyszała to nie przeszkadzałby mi jego wygląd...
nie pasuje mi to do GnR. mam żal do Axl'a że rozwalił zespół i przyjął zupełnie innych muzyków na miejsce tych właściwych...

uprzedzając lawinę wypowiedzi z waszej strony o tym, ze to zapewne nie wina Axla bo wina leży po obu stronach, chcę powiedzieć, że otóż wg mnie! i to jest moje zdanie- on rozwalil Gunsów, bo gdyby nie miał swoich zachcianek, gdyby nie przesadzał z panoszeniem się, gdyby stawiał się na równi z resztą członków to by było lepiej... a tak-zawsze chciał królować, wszystko miało być po jego myśli. no cóż... ja właśnie tak to widzę, że reszta po prostu tego nie wytrzymała.
odbiegłam od tematu, ale chciałam przez to powiedzieć, że ze względu na to iż nie ma w składzie starych członków Gunsów, nie lubię nowych.. m.in. Dj'a. [nie za to jakimi są muzykami, bo nie watpie że grac potrafią, ale po prostu... za to, ze są.]
dziękuję ;]
Take me down to the Paradise City
where the Guns'n Roses are young and all together.

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #205 dnia: Września 03, 2011, 11:19:50 pm »
0
A ja to sobie tak myślę, że DJ Ashba jednak był na długo wcześniej niż Tokio Hotel i przyrównywanie czy przypasowywanie go do tegoż zespołu nawet pod względem image'u jest dużym nieporozumieniem.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1541
« Odpowiedź #206 dnia: Października 27, 2011, 05:54:03 pm »
0

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #207 dnia: Listopada 06, 2011, 09:45:26 am »
0
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #208 dnia: Listopada 06, 2011, 10:26:55 am »
0
fajnie wygląda bez tego śmiesznego kapelusika, jak dla mnie powinien go porzucić

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #209 dnia: Listopada 06, 2011, 04:26:42 pm »
0

naprawde sliczne jest to zdjecie. Zawsze ich zdjecia z dziecmi mnie rozczulaja. I boze DJ sciagnij w koncu tez zalosny kapelusz. Badz soba czlowieku