Czy Axl czasem nie miał wtedy jakiejś koszuli ze smokiem, bo coś mi się kojarzy.
Jest więcej tego materiału? Jestem bardzo ciekaw jak to wtedy wyglądało, a widzę że Axl zupełnie innyj niż kiedykolwiek.
hmm jesli chcialbys wyliczyc wszytskie zestawy ubran ktore axl ubiera podczas jednego koncertu, potrzeba by chyba wiecej czasu
ale koszulka ze smokiem tez kojarzy mi sie z Rio.
to na 100 % jest koncert sylwestrowy z las vegas, nie ma co debatowac.
na youtube sa kawalki koncertu, ale tylko audio i moim zdaniem koncert byl sredniej klasy, nic zaskakujacego po tak dlugiej przerwie, nie bylo najgorzej z tego co slychac na bootlegach.
Zgadza się, ale ja uważam, że to jest większa katastrofa Na VMA było chyba nieco lepiej... oczywiście chodzi mi o wygląd.
ale ze jak? ze wolales nalanego Axla w dresach xxxl z debilnymi dlugimi warkoczykami i geba nalana po botoksie? (oczywiscie kwestia gustu)
przeciez na tym sylwestrowym koncercie w Las Vegas Axl wyglada cudnie
(oczywiscie kwestia gustu)
ten wystep na MTV Awards w 2002 to jak dla mnie do tej pory najbardziej obciachowy wystep ever.
zreszta axl opowiadal kiedys historie, ze zeby dostac sie na ten wystep do MTV musial przez jakis tam korek wysiasc z samochodu i biegiem zapierdzielac do Areny, a na dodatek musial sie jeszcze tlumaczyc przy wejsciu kim jest i co bedzie robil, dokladnie totalna "katastrofa"