Autor Wątek: Axl  (Przeczytany 1477190 razy)

Offline CzarnaWdowa

• Pink Lady
  • Paradise City
  • I'm using my illusion!
  • Respect: 0
Odp: Axl
« Odpowiedź #855 dnia: Października 02, 2006, 03:21:16 pm »
0
Ja nie lubię super przystojnych modeli bo rzygać się mi chce na ich widok... wątpię też czy bym związała się z kimś kto mógłby być moim ojcem. Axl jest orginalny owszem...ale orginalność nie wystarcza by stworzyć "związek" czego dowodem jest to że ciągle widywany jest z inną panienką. Tak czy siak doszłam do wniosku że panienki lubią niegrzecznych chłopców i myślą że właśnie one nawrócą ich na lepszą drogę....co za naiwność

hehe też nie rozumiem jak można sądzić, że się uda zmienić faceta na "lepsze", ugłaskać go. Jak już chcą mieć potulnych misiów to niech takich szukają a "bad boysów" niech zostawią samym sobie ;) Jakoś sobie poradzą :P
Ale nie rozumiem dlaczego nagle piszesz o związkach. Owszem, oryginalność nie wystarczy, ale sama w poprzednim poście napisałaś, że powinien zrobić sobie hennę, że mu nic nie pomoże itp. To również nie ma się wogóle do tworzenia związku ;) :P
« Ostatnia zmiana: Października 02, 2006, 03:22:06 pm wysłana przez CzarnaWdowa »

Najbardziej Różowa z różowych.

Offline AnnOliver

• Right Next Door To Hell
  • :P;D
« Odpowiedź #856 dnia: Października 02, 2006, 03:21:32 pm »
0
chodzi mi o to że wiele panienek (niestety znam kilka z tego rodzaju) myśli że one są tymi jedynymi które potrafią sprowadziś niegrzecznych chłopców na lepszą drogę życia....

Odnośnie tego co napisała Wdowa
Jeśli chodzi o hennę hihihihi to sobie żartowałam. Jednak gdyby te jego brwi były bardziej wyraźne to i on by wydawał się trochę młodszy i mniej "rozmyty"
i to nie miało nic wspólnego ze związkami tylko z wyglądem ogólnym.

Co do związków...no może to nie są związki ale nie wiem jak nazwać te relacje między Axlem a tymi panienkami....jakoś wątpię by zaprosił ją na kawę od tak sobie

« Ostatnia zmiana: Października 02, 2006, 03:25:57 pm wysłana przez AnnOliver »
"Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową..."

Offline CzarnaWdowa

• Pink Lady
  • Paradise City
  • I'm using my illusion!
« Odpowiedź #857 dnia: Października 02, 2006, 03:23:33 pm »
0
Jak już sama napisałaś: cóż za naiwność nimi kieruje :D

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
« Odpowiedź #858 dnia: Października 02, 2006, 03:41:05 pm »
0
Tak sobie myślę, ze niekoniecznie jest tak, że Axl podoba się tym dziewczynom, że kochają się w nim i chcą go nawrócić na własciwą scieżkę. On jest znaną osobą i wśród innych znanych osób często przebywa, a dla takiej młodej dziewczyny, ładnej ale nie wyrózniającej sie niczym szczególnym spośród innych ładnych dziewcząt, to może być jakaś furtka do poznania wpływowych osób.

Offline CzarnaWdowa

• Pink Lady
  • Paradise City
  • I'm using my illusion!
« Odpowiedź #859 dnia: Października 02, 2006, 03:47:53 pm »
0
Dokładnie :)
A nawet Axl potrzebuje miłości, a nie kolejnych panienek ślicznych jak laleczki, ale nic nie wnoszących do jego życia... Chociaż co ja tam wiem :]

Offline AnnOliver

« Odpowiedź #860 dnia: Października 02, 2006, 03:55:38 pm »
0
Jasne że wszyscy potrzebują miłości....ale nikt mi nie wmówi że Axl właśnie dlatego zmienia panienki jak rękawiczki.
Co do tego co napisała Roxy:
Zgadzam się z Tobą.....o tej możliwości zapomniałam   :P  
"Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową..."

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #861 dnia: Października 02, 2006, 09:02:33 pm »
0
mi sie wydaje ze odkad zerwali ze Steph to Axl nie ma ochoty na stale zwiazki, kobiety na jedna-kilka nocy i to wszystko, a one sie troche ogrzeja w blasku jego slawy... z drugiej strony czy mozna sie dziwic Axlowi skoro tzw showbiz-groupies kiedy jego nie bedzie wskocza do lozka innemu rockmanowi...
« Ostatnia zmiana: Października 02, 2006, 09:03:07 pm wysłana przez DrDrei »
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline AnnOliver

« Odpowiedź #862 dnia: Października 02, 2006, 09:09:43 pm »
0
no wiesz....mimo że to często się zdarza to nie sądzę by każda pakowała się do łóżka pierwszemu lepszemu rockmanowi...

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #863 dnia: Października 02, 2006, 09:23:52 pm »
0
zalezy co rozumiesz przez "kazda",wiadomo ze nie "kazda" w zadnej kwestii nie mozna az tak generalizowac... ja mowie o groupies...czyli o tych dziewczynach ktore -jak to kiedys powiedzial w wywiadzie Jason Newstead-zawsze znajda sposob zeby sie dostac za kulisy, do pokoji rockmanow, w przeciwienstwie do rodziny muzykow (nie wpuszczono ojca Newsteada)

Matt Sorum mial specjalnego czlowieka od wylawiania dziewczyn z publiki... nie chodzilo bynajmniej tylko o wspolne zdjecie czy autograf...

Axl podczas trasy europejskiej powiedzial ze pracowal nad taka jedna,nie pamieta imienia...

swiatem rzadzi kasa, trzeba sie z tym pogodzic...

Offline AnnOliver

« Odpowiedź #864 dnia: Października 02, 2006, 10:38:06 pm »
0
no ..niektóre panienki stanęły by na głowie lub na tych swoich tipsach by Axl je przeleciał....ehh czasami wpieniają mnie przedstawicielki mojej płci...jak możne się tak nieszanować

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #865 dnia: Października 02, 2006, 11:12:14 pm »
0
nie zrozum mnie zle ale Ty bys sie nie zgodzila jakbys miala taka mozliwosc...z Axlem?

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #866 dnia: Października 03, 2006, 09:34:44 am »
0
Wiesz,nie trafiłeś jeśli chodzi o Ann.Noc z Axlem-brzmi "interesujaco",ale jeśli chodzi o mnie (już to kiedyś pisałam),wolałabym być tą ,która powiedziała mu "nie",większeszanse,ze by mnie zapamiętał.

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
« Odpowiedź #867 dnia: Października 03, 2006, 09:58:07 am »
0
Ejj no Panowie, bez przesady :P nie każda fanka "poleci" na Axla. Dla mnie to jest TYLKO Axl. Gdyby nie był wokalistą GN'R, a zwykłym człowieczkiem z tłumu i przechodził obok mnie ulicą, to nawet nie zwróciłabym na niego uwagi. Bądźmy szczerzy, przecież on nie jest jakiś super przystojny, nie błyszczy też szczególnie inteligencją, ponad to bywa chamski i prostacki. Mnie takie cechy nie przekonują. Absolutnie.

Offline AnnOliver

« Odpowiedź #868 dnia: Października 03, 2006, 03:00:02 pm »
0
nie zrozum mnie zle ale Ty bys sie nie zgodzila jakbys miala taka mozliwosc...z Axlem?
z Axlem co najwyżej mogłabym pograć w karty, pobić się (dla zabawy  :P ) czy coś w tym stylu..ej sorry ja się szanuję i nie jestem z tych co to na jedną noc.... Nie prowadzałabym się z nim na ulicy bo nie zależy mi na sławie czy wejściu do świata sławnych i bogatych. Nie cierpię gdy ktoś mi narzuca co mam mówić, myśleć czy jak się ubierać. Jestem sobą i mam to gdzieś co ludzie o mnie myśla. Nie mam zamiaru robić czegoś wbrew sobie. Taka już jestem.

It's me...Oliver

Ps. Spoko nie obrażam się o byle co.....musiałbyś mi naprawdę podpaść  :P  

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
« Odpowiedź #869 dnia: Października 03, 2006, 05:06:19 pm »
0
Axl szuka młodej , dziewczyny dlla "'prokreacji'zobaczcie jak do twarzy mu z dzieckiem!!!..........a gdyby to było jego?.......pewnie mu się marzyło :D

Strasznie fajne zdjęcie---- podoba mi się :rolleyes: 
« Ostatnia zmiana: Października 26, 2007, 05:45:14 pm wysłana przez Ella »

Axl i Rapidfire

Zaczęty przez daub

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4104
Ostatnia wiadomość Maja 30, 2017, 07:39:46 pm
wysłana przez daub