Autor Wątek: Axl  (Przeczytany 1477485 razy)

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
Odp: Axl
« Odpowiedź #615 dnia: Sierpnia 11, 2006, 01:27:29 pm »
0
to miło ze pomyślał również o tych, fanach którzy nie mieli możliwości pójścia na koncert :)

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
« Odpowiedź #616 dnia: Sierpnia 11, 2006, 01:36:36 pm »
0
A słyszeliście,że w jakimś amerykańskim rankingu,który oceniał ubiór gwiazd,Axl Rose i Britney Spirs (czy jak się tam pisze jej nazwisko) zostali okrzyknięci,najgorzej ubranymi gwiazdami ?
Dla mnie tego typu amerykańskie "rankingi" są żałosne i z nich należy się tylko śmiać  :)
A ja myślę, że mają trochę racji…  :P  Teraz i tak jest o niebo lepiej, niż wtedy, kiedy upodobał sobie te koszmarne „ziomalskie” dresy, ale jeszcze duuuuużo można by poprawić. I powiem szczerze, mnie się z*******e nie podobają te błyszczące gajery i koszule Axla (wyglądają jak non-iron), te koszule rozpięte do pępka (na koncercie – ok. ale na ulicy? ktoś mu złośliwie obcina górne guziki, czy jak?), ta czerwona marynara ze skóry gumowego węża, ciągle te (lub takie) same koszule, ta bura kamizelka na koncertach (skąd on ją wziął, z jakiegoś garnituru z wyprzedaży?) A, byłabym zapomniała, i jeszcze te „dyskretne” sygnety.. bleh
Przyznaję, czasami wygląda z*******e, ale czasem – żenada   ;)  
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
  • Respect: 0
« Odpowiedź #617 dnia: Sierpnia 11, 2006, 02:55:28 pm »
0
...... nie podobają te błyszczące gajery i koszule Axla (wyglądają jak non-iron), te koszule rozpięte do pępka (na koncercie – ok. ale na ulicy? ktoś mu złośliwie obcina górne guziki, czy jak?), ta czerwona marynara ze skóry gumowego węża, ciągle te (lub takie) same koszule, ta bura kamizelka na koncertach (skąd on ją wziął, z jakiegoś garnituru z wyprzedaży?) A, byłabym zapomniała, i jeszcze te „dyskretne” sygnety.. bleh
Przyznaję, czasami wygląda z*******e, ale czasem – żenada   ;)

Moonsun, masz całkowita rację, Axl po tak długim pobycie w tym swoim zaścianku,w realnym świecie czuje się jak z innej bajki.........i po prostu nie wie co na siebie włożyc.Te fajansiarskie dresy , bluzy ,chyba mineły,co do reszty --- gubi sie, i tu nie pomoze zaden wspaniały kreator.Ten styl zbyt elegancki, do Axla nie pasuje a koszule do pępka, to całkiem bez stylu......
W tych samych ciuchach na scenie i w knajpie( czy ktos mu doradza , czy to jego wybór?)---- jednak to drugie... <_<
na osłodę ;młodziutki-------

Na scenie wyglądał uroczo we wszystkim ( za wyjatkiem dresów i bluz)  Na drugim, dopiero teraz zauwazyłam , ma na głowie chyba melonik!!!! :P
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2007, 02:47:46 pm wysłana przez Ella »

erin

• Gość
« Odpowiedź #618 dnia: Sierpnia 11, 2006, 04:45:00 pm »
0
tak gubi się..więcej w świecie bywa niż wy wszyscy, zawsze się oryginalnie ubierał, tych obcisłych getrów kiedyś prócz niego też nkt nie nosił, dobra ja też ich nie lubie :D  

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #619 dnia: Sierpnia 11, 2006, 06:32:17 pm »
0
Samo "bywanie w świecie" jak widać nie wystarcza, a to, że zawsze ubierał się oryginalnie, nie znaczy, że zawsze wyglądał fajnie  :)  Zresztą, kiedyś prawie wszyscy rockmeni ubierali się dziwacznie... Poza tym, silenie się na oryginalność nie zawsze wychodzi na dobre  :P
Prawda jest taka, że dawny wygląd Axla (jakkolwiek też nieco ekscentryczny - ten tapir na głowie, te getry, te bokserki, kilt, skórzana spódnica, siatkowe koszulki, itp., itd.) wpisany był w konwencję tamtych lat i nikogo nie dziwił ani nie raził. Przez te wszystkie lata moda diametralnie się zmieniła, a i Axl nie jest już chłopakiem, tylko dojrzałym mężczyzną (co by nie mówić, młodym dużo łatwiej wybaczyć dziwny image  :) ), ale nie aż tak nobliwym, żeby od razu cały czas paradować w tych stylonowych koszulach i pod krawatem  ;)  Mnie osobiście bardzo podoba się styl Sebastiana Bacha (no dobra, może poza tym skórzanym komplecikiem  :P  ), na scenie dżinsy, t-shirt, kompletny looz, nawet w marynarce wygląda naturalnie i fajnie. Może Axl nie zajarzył, że czasy rockowych przebierańców dawno minęły  :lol:
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2006, 10:16:11 pm wysłana przez Moonsun »

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #620 dnia: Sierpnia 11, 2006, 07:29:06 pm »
0
Może Axl nie zajarzył, że czasy rockowych przebierańców dawno mnięły  :lol:
póki on jest to nie miną... zresztą, minęły czy nie minęły, co za różnica... jak dla mnie Axl stał by się po prostu nudny gdyby zawsze latał po scenie w dżinsach i koszulce... a Bach przecież na swoim koncercie też ubiera się dość oryginalnie... tylko na gościnnych już normalnie...

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #621 dnia: Sierpnia 11, 2006, 07:47:58 pm »
0
Może Axl nie zajarzył, że czasy rockowych przebierańców dawno mnięły  :lol:
póki on jest to nie miną... zresztą, minęły czy nie minęły, co za różnica... jak dla mnie Axl stał by się po prostu nudny gdyby zawsze latał po scenie w dżinsach i koszulce... a Bach przecież na swoim koncercie też ubiera się dość oryginalnie... tylko na gościnnych już normalnie...
Dla mnie Axl w koszulce i dżinsach nie straciłby nic ze swojej atrakcyjności i na pewno nie stałby się nudny (zresztą, chyba widziałam go na jakimś niedawnym koncercie właśnie tak normalnie ubranego i bardzo mi się podobał). Dla mnie Axl to przede wszystkim głos i to coś, czego nie potrafię do końca zdefiniować (spojrzenie, uśmiech, to, jak się porusza na scenie), jego charyzma...strój to rzecz drugorzędna. I o ile jestem w stanie dużo mu wybaczyć jeśli chodzi o styl na scenie, o tyle te garnitury, krawaty i rozpięte koszule bardzo mnie drażnią  :P  

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #622 dnia: Sierpnia 11, 2006, 08:22:08 pm »
0
Na Wembley Arena był w koszulce i jeansach :P

A koszule rozpiete sciagnal pewnie od JBJ :D

erin

• Gość
« Odpowiedź #623 dnia: Sierpnia 11, 2006, 10:04:29 pm »
0
Jak dla mnie to Axl wygląda całkiem normalnie jesli chodzi o ciuchy, głównie nosi zwykłe jeansy i koszulkę, a poza koncertami ubiera jakąś marynarkę. Chyba ze dwa razy widziałam go pod krawatem, a nie że ciągle.. - przyznam, że zawsze go super eleganckiego chciałam zobaczyć i zobaczyłam :P Żadnych dziwnień, ani nic niestosownego nie widze w jego ciuchach. Jak stoi wśród ludzi to tylko trochę mnie razi jego fryzura :P

Może Axl nie zajarzył, że czasy rockowych przebierańców dawno mnięły
no bez przesady...
Ja tam lubię jak facet jest ciekawie ubrany, dlaczego tylko kobiety mają być kolorowe. hehe wiem, jakieś dziwne to zdanie:D  

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #624 dnia: Sierpnia 11, 2006, 10:28:29 pm »
0
Dla mnie koszula rozpięta do pępka to nie to samo co koszulka  :P
Nie chodzi, o to, że ubiera się jak dziwak, tylko o to, że imo jakoś te stroje do niego nie pasują... Nikt nie mówi, że nie może być ciekawie, oryginalnie ubrany, ale legenda rocka, niepokorny bad boy i błyszczące koszule, krawaty, sygnety ? Eeee, jakoś mi to nie gra, tym bardziej, że ostatnio pojawia się całkiem sporo zdjęć Axla odstawionego jak szczur na otwarcie kanału, mniemam więc, że dość często się tak ubiera  ;)  

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
« Odpowiedź #625 dnia: Sierpnia 12, 2006, 01:19:52 am »
0
Moonsun, czy Ty siedzisz w mojej głowie, co do gustu Axla mamy takie same opinie.
A co do stylu garniturkowego, jednemu sie podoba innemu nie.Nie ma co sobie tego az tak, brac do serca.......
  ;) Sceniczny wygląd

« Ostatnia zmiana: Października 26, 2007, 02:59:24 pm wysłana przez Ella »

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #626 dnia: Sierpnia 12, 2006, 06:39:14 am »
0
Ella :)
Świetne zdjęcia wybrałaś - wszystko można było kiedyś zarzucić Axlowi, tylko nie brak fantazji w wymyślaniu scenicznego image'u  :lol:
Patrząc na to z perspektywy czasu, stwierdzam, że wtedy to dopiero wygądał dziwacznie  :P  (przynajmniej  na scenie, bo na codzień ubierał się chyba troszkę bardziej konwencjonalnie  ;) ). I dziwna sprawa - kiedyś przyjmowałam nawet taki styl Axla zupełnie naturalnie, jego stroje mnie nie dziwiły, nie drażniły, a teraz...albo moje bezkrytyczne uwielbienie dla Axla mocno się zracjonalizowało albo się starzeję  :P  

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
« Odpowiedź #627 dnia: Sierpnia 12, 2006, 12:31:30 pm »
0
..... I dziwna sprawa - kiedyś przyjmowałam nawet taki styl Axla zupełnie naturalnie, jego stroje mnie nie dziwiły, nie drażniły, a teraz...albo moje bezkrytyczne uwielbienie dla Axla mocno się zracjonalizowało albo się starzeję  :P

........Nic dodać nic ująć.........nie chce mi sie więcej na ten temat "gadać" :lol:
Jeszcze parę  w tym stylu;

najbardziej niecierpię do tej pory czegokolwiek, z wizerunkiem  Mansona, wtedy wolę Axla nie widzieć, oraz paru drobiazgów, ale to pestka....... <_< 
« Ostatnia zmiana: Października 26, 2007, 04:16:25 pm wysłana przez Ella »

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #628 dnia: Sierpnia 12, 2006, 03:49:50 pm »
0
Z Mansonem to było totalne przegięcie, wolę tego nawet nie komentować  <_<  
btw, szkoda, że nie mieszkam na Śląsku, bo mogłybyśmy osobiście poobgadywać naszego idola  :D
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2006, 03:58:16 pm wysłana przez Moonsun »

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
« Odpowiedź #629 dnia: Sierpnia 12, 2006, 06:13:10 pm »
0

O, to z Farm Aid :) strój Axla z tego koncertu podoba mi się najbardziej ze wszystkich, w jakich występował.
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2007, 02:58:18 pm wysłana przez Ella »

Axl i Rapidfire

Zaczęty przez daub

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4104
Ostatnia wiadomość Maja 30, 2017, 07:39:46 pm
wysłana przez daub