Moja wypowiedź odnosi się do zdjęć Axla z jasnowłosymi paniami i waszych wypowiedzi pod tym zdjęciem. Nie będę się rozpisywać. Chcę tylko dać kres zbiorowej halucynacji. Każda z tych pan jest zupełnie inną osobą. W dodatku nawet mam wątpliwości czy one się ze sobą znają. Czy np.Kat Mack (na trzecim zdjęciu z Axlem w samochodzie) zna się z tą dziewczyną ze zdjęcia z Axlem na plaży.
ech...nevermind...
Jak mi podasz imiona wszystkich trzech pań , to uwierzę
LOL
Ja myślę, że pomóc może tylko wizyta u dobrego okulisty, bo jeśli patrząc na zdjęcia tych kobiet gdzie
każda z nich pochodzi z zupełnie innej bajki, w dodatku jedna z nich ma lat 27 druga blisko 50 nie widzisz żadnej różnicy, nie tylko w ich wieku, ale i wyglądzie, to myślę, że nawet gdybym podała Ci tu adres do każdej z nich z osobna to Ci to nie pomoże.
no jakkolwiek...
Jessica Rosenblum Kat Mack
Nazwiska tej dziewczyny pisać nie będę tylko z tego względu, że jest ona osobą... że tak to nazwę "prywatną", nie żadną celebrity or sth., na imprezę wpadła bo jest bliską przyjaciółką Julie. Julie to taka Azjatka...choć urodzona i mieszkająca w USA, kumpela Axla (a dokładniej to dziewczyna przyjaciela Axla u którego impreza się odbywała), w oryginale na tym zdjęciu też była, tylko że ktoś ją odciął
Axl nie jest człowiekiem
Szeczgóly tu: http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=101561036
Widzę, że nawet tutaj kult naszego Mesjasza dotarł
.