Ankieta

Kto miał rację?

Dr Drei
15 (46.9%)
Zqyx
17 (53.1%)

Głosów w sumie: 31

Głosowanie skończone: Czerwca 12, 2009, 04:37:45 pm

Autor Wątek: Spór z DrDrei'em  (Przeczytany 16352 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
Odp: Spór z Dr Drei'em
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 06, 2009, 01:01:41 pm »
może dawać w takich sytuacjach komentarz moderatora pod postem, że sprawa czeka na wyjaśnienie z autorem posta

IMO w takich przypadkach nie ma miejsca na jakiekolwiek wyjaśnienia... Jak miałoby to wyglądać? "Szanowny(a) Panie/Pani, zwracam się z uprzejmym zapytaniem, dlaczego był(a) Pan(i) łaskaw(a) nazwać forumowicza X ch.../k.../itp.?" "Ach, rozumiem... Rzeczywiście miał(a) Pan(i) zły dzień, skoro pies się powiesił/zupa była za słona/whatever - w takim razie w porządku, proszę sobie nie przeszkadzać i naubliżać jeszcze kilku osobom..."

Chamstwo należy tępić chamstwem i tego będę się trzymać :)
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 06, 2009, 01:30:03 pm »
Chodziło mi raczej o komentarz typu "Ze względu na obrażanie innych użytkowników sprawa czeka na wyjaśnienie z autorem posta. Prosimy się powstrzymać od komentowania powyższego posta, gdyż za to grozi ban itp." To by załatwiło sprawę od razu i nie byłoby teraz tej dyskusji.

Moonsun pamiętaj, że przemoc i agresja to nie jest rozwiązanie :D

Offline Grzon

• Garden Of Eden
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 06, 2009, 01:37:37 pm »
wg. mnie i Zqyx i DrDrei mają rację.
Zqyx - bo trzymał się regulaminu, postąpił słusznie, i można mieć do niego o to pretensji. Pokarał przecież obie strony, nie faworyzując nikogo.
DrDrei - stanął w obronie kolegi - zdziwiło mnie, że tak mocno.

dla mnie jest remis z lekką przewagę w strona Zqyxa. On przecież jako moderator stoi na straży regulaminu, który został złamany. Podziwiam gest DrDrei, który się poświęcił i tak zareagował, ale jakieś zasady dotyczą nas wszystkich. Reasumując - najwięcej zamieszenia wywołał Sosna.

Zaczęła się wiosna - dominowała zieleń... Zbliża się lato, robi się coraz więcej "Słoneczek" na forum... Co będzie jak nadejdzie jesień? :P

Offline SOSNA!

• Atittude
« Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 06, 2009, 02:06:26 pm »
Ale się porobiło ciekawie widzę. Chyba powinienem coś napisać w temacie, a ten temat wydaje się najbardziej odpowiedni, już nie będę znów offtopował w temacie o Ronie:P No cóż bywa tak, że siądzie się przed kompem w błogim stanie i wtedy włącza się pełnia szczerości nawet ta przesadna, z którą dziś bym się powstrzymał. No ale tak patrząc na to nie żałuje, L. napisał "twoje standardy w jakiś się wychowywałeś widać są bardzo niskie. ". No cóż i teraz można by sobie dyskutować, nie należę z pewnością do obrażalskich, ale moim zdaniem taki tekst bardziej może obrazić niż bezpośrednie nazwanie L. 'pałką' heh. On tu wjeżdża na moje środowisko, moich rodziców, którzy mnie wychowywali, przecież to nie jest wcale daleka analogia. Teraz powstrzymam się od odpowiedzi, zachowam ta wiązankę na priva.
Odnoszę wrażenie, że dla niektórych to forum zbyt wiele znaczy, niż chyba powinno. Niektórzy strasznie się ciśnieniują, nieproporcjonalnie do zaistniałych sytuacji. Reakcja DrDrei'a była taka jakbym obraził jego dziewczynę, czy mamę:] wtf?

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
Odp: Spór z DrDrei'em
« Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 06, 2009, 02:49:11 pm »
Reakcja DrDrei'a była taka jakbym obraził jego dziewczynę, czy mamę:] wtf?

Dokładnie!  :sorcerer:

W ogóle przejmuja się tymi warnami jakby nie wiadomo co to było. WTF to tylko forum.

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 06, 2009, 03:39:48 pm »
Dokładnie, przejmujecie się tymi warnami jakby co najmniej urwali Wam od internetu !!!
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 06, 2009, 04:37:29 pm »
"Ja to pier**le, zdejmuje kominiare..."

Offline REBEL

• Better
« Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 06, 2009, 04:53:57 pm »
Wg mnie TEN temat to przegiecie. "Prosze pani prosze pani, bo Dr.Drei brzydko nazwal kolege i ja go uderzylem i teraz nie wiem czy dobrze zrobilem czy zle , niech pani to oceni", takie rzeczy to w przedszkolu.

Dwóch FACETÓW ma spór... i inni maja to rozstrzygac??? Takie sprawy sie zalatwia miedzy soba.

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 06, 2009, 05:29:54 pm »
no właśnie o to mi chodziło, jak pisałem o podstawówce. ludzie ogarnijcie sie, to jest tylko forum internetowe, a my tu dywagujemy od 4 stron czy miał prawo napisać "odpierdol sie" czy nie. no k***a...

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 06, 2009, 07:52:25 pm »
Podziwiam gest DrDrei, który się poświęcił i tak zareagował, ale jakieś zasady dotyczą nas wszystkich.

no nie przesadzajmy z tym podziwianiem, bo Drei zacznie nam urastać do  mesjasza narodów, a to nie "Dziady" Mickiewicza, tylko forum... :rolleyes: no właśnie - TYLKO forum...choć dla wielu z nas to miejsce sporo znaczy, bo nawiązaliśmy tu świetne znajomości, a nawet przyjaźnie, to to miejsce należy traktować z dystansem...dywagowanie nad słusznością  każdej decyzji i prowadzenie prywatnych wojenek wplątanych w Gunsowe wątki zaczyna być śmieszne...

skupmy się na muzyce, bo chyba po t tutaj jesteśmy  :sorcerer:

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 07, 2009, 09:57:29 pm »
      No właśnie jebać spory. Nie lepiej po browarku sobie trzasnąć? I niech wam przyświeca stara piaskownicowa myśl :
 "Kto się przezywa, ten się sam tak nazywa"
 Narka
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 09, 2009, 11:31:53 am »
A ja uważam,że choć to jest oczywiście forum muzyczne,ale jeśli wynikł już jakiś konflikt,to należy go rozwiązać bez żadnego zastanowienia więc ja bym tuaj aż tak bardzo nie przeżywał i nie spłaszczał tematu"do wypicia po browarku"i będzie po sprawie,a tylko zmierzył się z rzeczywistością,która przecież miała miejsce w postaci tego zatargu,KTÓRY SŁUSZNIE CZEKA NA ROZTRZYGNIĘCIE :>
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline Boski_Krzychu

• SG-1
  • Zasłużeni
  • Atittude
  • Al kocholik
    • http://www.gnrnow.prv.pl
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 11, 2009, 02:22:58 pm »

Wypleńmy chamstwo z forum!

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 11, 2009, 02:37:04 pm »
Widzisz drzazgę w oku brata...
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 11, 2009, 10:03:11 pm »

Wypleńmy chamstwo z forum!

bo ci żyłka pęknie..

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.