Nie wszystko,co piszę,zwłaszcza w tematach,co mnie w życiu cieszy i co denerwuje, dotyczy forum.
I tak pewnie nie uwierzysz,ale cóż. Nie zamierzam na forum poruszać pewnych tematów ze swojego życia,bo uważam,że
są zbyt osobiste. Jeśli ktoś chce to robić,a osoby "zamieszane" zgadzają się na to,nie ma sprawy. Jeśli jednak pojawia się konflikt,a strony nie chcą/nie potrafią załatwić tego między sobą,wtedy niestety musi wkroczyć moderacja/administracja. Postaw się czasem na moim miejscu.
Dla mnie jest to przede wszystkim forum Gn'R,mimo,że akurat Gunsi w ostatnim czasie ciągle
ćwiczą "Patience",no,ale cóż,na to nasz wpływ jest ograniczony. Mimo to,jest to wciąż przede wszystkim forum Gn'R.
Od pewnych odniesień do prywatnego życia nie da się uciec,to zrozumiałe. Forumowicze chcą pisać o tym,co ich cieszy i denerwuje i maja do tego pełne prawo.Wypowiadaj sie,gdzie chcesz.
Pozdrawiam
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Za chwilę ruszy na nowo ankieta dająca możliwość tego,w jaki sposób wypełniam swoje obowiązki na forum.
Proszę o obiektywną ocenę mojej obecnej działalności. Odrzućcie na bok sympatię i osobiste urazy.
Oceńcie,to,co robię
Dziękuję
Do 1 marca głosowało 6 osób:
0 - 0 (0%)
1 - 0 (0%)
2 - 0 (0%)
3 - 0 (0%)
4 - 1 (16.7%)
5 - 1 (16.7%)
6 - 4 (66.7%)
Dziękuje wszystkim za ocenę
Byłbym wdzięczny,jeśli prócz oceny krótko napiszecie dlaczego właśnie tak oceniliście,ale do niczego nie zmuszam