Wróciłem na stołek newsmana, ale nie będę pisał newsów o Gunsach/ Slashu; chyba, że o występach gościnnych u Pauliny Rubio, Fergie i.t.d
, wtedy sobie nie odmówię ; tylko o działalności solowej. Raz, że nikogo nie interesuje to tak jak mnie, dwa, że rzadko kto jest zorientowany w tym temacie, trzy - tam chyba
, nie będzie wojenek Axlo-Slashowych, a ja mam słabe nerwy
i za dużo banów by było
Będę się starał pisać newsy jak najlepiej i jak najszybciej, ale wiadomo, że newsman też człowiek
Interesuje mnie głównie działalność ex Gunsów z lat 87-93, ale obecni Gunsi, mający działalność pozagunsową tacy jak Tommy, Richard, czy Ron nie powinni być pokrzywdzeni
Za BH nie nadążam, ale pewnie coś się od czasu do czasu też pojawi. W kazdym razie podrzucajcie śmiało, jak uznacie, że warto o jakiejś działalności solowej/ gościnnym występie i.t.d. coś napisać. Raczej nie będę z newsami wchodził w drogę pozostałym newsmanom, jakby co z góry przepraszam
Jakby ktoś miał jakieś uwagi, pytania, zastrzeżenia, skargi czy coś to śmiało. Od razu mówię, że offtopy w moich newsach będę tępił.
Jest dodana możliwość głosowania i widzę, że niektórzy już głosują
, ale spokojnie, dajcie mi coś zrobić zanim zagłosujecie
Opinia może się zmieniać w ciągu miesiąca, więc macie możliwość zmiany głosu
Tak, czy inaczej Welcome to the jungle baby. You gonna dieeeeeeeeeeeeeeee
Howgh.
P.S. Jakby ktoś chciał w najbliższej przyszłości zobaczyć jakąś aktualizację na blogu/ podstronie z projektami solowymi, to od czasu do czasu nie zaszkodzi wywarcie delikatnej presji. Chyba, że nikogo to nie interesuje, to mam spokój