Autor Wątek: Napiszmy książkę!! :D  (Przeczytany 30461 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
Napiszmy książkę!! :D
« Odpowiedź #75 dnia: Czerwca 19, 2006, 11:08:13 pm »
Jeśli chodzi o moje zdanie to pogrupować wypowiedzi: przed, w trakcie i po koncercie.  

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #76 dnia: Czerwca 19, 2006, 11:32:53 pm »
Pomysl świetny, tylko zeby nie spalil na panewce...
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline New Rose

• Welcome to the jungle
  • *
    • http://
« Odpowiedź #77 dnia: Czerwca 19, 2006, 11:41:06 pm »
A może zrobimy tak, że każdy kolejny tytuł rozdziału będzie poprostu nazwą danego użytkownika - jego nickiem - i każdy autor będzie miał swój własny rozdział, w którym to opisze wszystkio co go urzekło podczas koncertu, jego wrażenia itp. Byłby porządek - no i jaki ładnie wyglądałby spis treści :)
Zresztą mogę się dostosować - póki co tak mnie oczy bolą, że nawet nie wiem co mi się majaczy w łepetynie... zdecydowanie mózgu-głównodowodzący jakiś tutaj by się przydał ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2006, 11:44:23 pm wysłana przez New Rose »
Odpływa już ostatni statek stąd,
Nikt się potem nie zabierze, będzie lament i łamanie rąk.
Tak dzisiaj tu została zabita demokracja,
Jacyś ludzie wyrzucili ją do ubikacji...[

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
« Odpowiedź #78 dnia: Czerwca 19, 2006, 11:59:24 pm »
A może zrobimy tak, że każdy kolejny tytuł rozdziału będzie poprostu nazwą danego użytkownika - jego nickiem - i każdy autor będzie miał swój własny rozdział, w którym to opisze wszystkio co go urzekło podczas koncertu, jego wrażenia itp. Byłby porządek - no i jaki ładnie wyglądałby spis treści :)

oooo .... to jest bardzo dobry pomysł  :) trzeba by tylko własnie jakiegoś człowieka koordynującego całą sprawę, i ustalenia z ilu max stron ma się składać każdy rozdział. Bo po zapaleńcach jacy tutaj piszą można sie spodziewać od każdego relacji na 10 stron najmniej  :lol: co da nam "tomik" wielkości opisania historii świata, albo w najlepszym wypadku historii Polski od piasta kołodzieja  :D a przy okazji, może zwiększyć koszty wydania naszego dzieła  B) ale cieszę się że pomysł jest dalej aktualny i mam nadzieję że dojdzie do szczęśliwego końca jego realizacja. Jestem z wami !!!  B)  
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline Viper

• Atittude
« Odpowiedź #79 dnia: Czerwca 20, 2006, 12:10:00 am »
Noi kłopot z autorami z głowy :)

Mam ochote na chińskie :P

Offline artbledo

• Paradise City
« Odpowiedź #80 dnia: Czerwca 20, 2006, 09:00:35 am »
to  jest  dobry  pomysł  z  podzialem  na  strony dla  kazdego  uczestnika  koncertu  zeby wpisal  tam  swoje  mysli  i  przezycia  koncertu  Gn'R :)
Gn'Ration ! 

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #81 dnia: Czerwca 20, 2006, 10:21:59 am »
A moze zrobmy tak:
1. Zalozmy osobny temat "Kto chetny" w ktorym kazdy moglby zglosic swoja chec bycia jednym z autorow w postaci krotkiego WCHODZE W TO ( dla przejrzystosci obowiązywalby zakaz pisania czegos innego )

2. Ustalilibysmy termin np: tydzien lub dwa, kiedy zapisanie sie byloby mozliwe

3. Po uplywie tego terminu nie mozna byloby sie juz zapisywac a my zliczylibysmy liczbe chetnych.

4. Na podstawie liczby autorow i ogolnej liczby planowanych stron przeliczylibysmy ile stron przypada na jednego autora.

5. Wtedy kazdy wie ile ma miejsca na swoje "wypociny ;)"

6. Po napisaniu swoje czesci wysylalibysmy to na jakis mail ( mozna go przeciez osobno stworzyc, tak dla porzadku)

7. Osoba zarzadzajaca mailem wraz z osoba tlumaczącą zajelaby sie reszta pracy przy czym mialaby juz latwiej.

8. Pomysl NEW ROSE z podzialem na rozdzialy poswiecone kazdej osobie uwazam za optymalny i to wlasnie on powinien byc zrealizowany

Ok, tyle z mojej strony, co o tym myslicie ??

Maro2
Koordynator ;)

PS: Aha wpadl mi do glowy jeszcze jeden fajny acz szalony pomysl, byloby fajnie gdyby w tej ksiazce kazdy mogl zamiescic przy swojej osobie avatara i sygnaturke, ale to chyba pomysl utopijny, no chyba ze...
« Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2006, 10:25:17 am wysłana przez Maro2 »
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline Viper

• Atittude
« Odpowiedź #82 dnia: Czerwca 20, 2006, 10:27:21 am »
No widze, że zainteresowanie pomysłem Wdówki poszło ostro w góre !  ;)
Fajna sprawa, w takim razie Maro2 załóż osobny temat żeby chętni sie wpisywali, poczekamy tydzień, zliczymy to i przystąpimy do następnej fazy projektu :D

Mam ochote na chińskie :P

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #83 dnia: Czerwca 20, 2006, 11:31:01 am »
PS: Aha wpadl mi do glowy jeszcze jeden fajny acz szalony pomysl, byloby fajnie gdyby w tej ksiazce kazdy mogl zamiescic przy swojej osobie avatara i sygnaturke, ale to chyba pomysl utopijny, no chyba ze...
Nie lepiej zdjecie??

Offline Panna Nikt

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Sekretarka Admina
« Odpowiedź #84 dnia: Czerwca 20, 2006, 11:39:52 am »
No ok, fajnie to wszytsko wygląda, tylko oby się udało. A tak od siebie to proponuję, aby każdy miał nie więcej niż jedną stronę A4, bo rzeczywiście zainteresowanie może być duże i wtedy nam historia Polski wyjdzie.

The nicest girls in rock n' roll world

"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #85 dnia: Czerwca 20, 2006, 11:41:39 am »
Drodzy Fani Guns N Roses!
Dnia 15 czerwca tego roku w Warszawie odbył się koncert tak piękny, że wszyscy marzymy tylko o tym, by jak najszybciej odbył się on znowu. Dlaczego mamy nie zrobić nic w tym kierunku? Mamy taką możliwość, więc do dzieła!
Pomysł jest spontaniczny i dla niektórych wręcz nierealny w realizacji. Ale dla nas, polskich fanów nic nie jest niemożliwe! Po koncercie na pewno siedzi w Was wiele uczuć, których nie da się przekazać spokojnie i z obiektywizmem. Ale te dwa czynniki nie są nam do tego potrzebne! Właśnie teraz, kiedy nie ostygły jeszcze wszystkie emocje związane z występem Gunsów napiszcie o tym jak się czujecie, jak wiele ten koncert dla Was znaczył, jak przeżyliście każdą zagraną piosenkę! Po co? My to zbierzemy, podzielimy na kategorie, przetłumaczymy na angielski i wykorzystamy w książce zadedykowanej Axlowi i spółce! Tak, to co do nich napiszesz zostanie im przekazane! Dodatkowo oprócz tekstów umieścimy wszelkiego rodzaje zdjęcia z koncertu. W ten sposób podziękujemy zespołowi za wspaniały koncert i zmusimy ich do ponownego występu w naszym kraju! Bądźmy pierwsi, którzy zrobią coś takiego! Przyczyń się do tego, że Guns N Roses zapamiętają nas jako fanów prawdziwych, wiernych i oczekujących ich ponownie! Tylko spieszcie się, bo chcemy wysłać im to jak najszybciej!
Wszelkie materiały a więc to, co chcesz aby Gunsi przeczytali i zobaczyli oraz wszelkie pytania związane z naszą akcją wysyłajcie na: koncertgnr@interia.pl. Odbierać e-maile będą: Witek, Czarna Wdowa, Zqyx, Rocket Queen z www.gunsnroses.com.pl/forum.
Zastrzegamy sobie prawo do niewykorzystania tego, co do nas prześlesz, bądź tylko fragmentów.
Pozdrawiam,
Czarna Wdowa.

Offline ruda

• Patience
    • http://www.ciotke-w-kiblu-zapchali.mylog.pl
« Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 20, 2006, 01:49:11 pm »
pomysł super :) dla mnie bomba. a w końcu, nie ma rzeczy niemożliwych :P :D  :lol:
« Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2006, 01:50:01 pm wysłana przez ruda »
...Książe z bajki pilnie poszukiwany od zaraz...

"...Said, woman, take it slow
It'll work itself out fine
All we need is just a little patience
Said, sugar, make it slow
And we

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
« Odpowiedź #87 dnia: Czerwca 20, 2006, 02:43:25 pm »
Dziś zakończyłem sesję a teraz biorę się ostro do "pracy" ale tym razem tak przyjemnej że nie mogę się juz doczekać B)

[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline NIKITA

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: Czerwca 20, 2006, 06:30:45 pm »
Mam nadzieję, ze projekt ruszy całą parą! Bądźmy tacy jak na koncercie!  :rolleyes:  

Offline artbledo

• Paradise City
« Odpowiedź #89 dnia: Czerwca 20, 2006, 08:37:10 pm »
zastanawiam  się  co mógłbym  od  siebie  umiescić  w  ksiażce  i  jak  to  rozmiescić... i  tak  myślę  sobie  czy  możliwe  jest  żeby  kazda  osoba  miala  dla  siebie  dwie  strony  lewą, prawą  otwatej  ksiazki ,  wtedy  osoba  czytajaca,  ogladajaca  ksiazke  bedzie  mogla  skoncentrowac  sie  na  jednym  wpisie  i  mozna  wszystko  fajnie  rozmiescic: tekst, zdjecie, na  forum  były  tez  szkice  Axla  wykonane  przez  kogoś  i  bardzo  chcialbym  zeby  znalazly  sie  w ksiazce  z  podpisem  kto  jest  autorem,  oczywiscie  wczesniej  skontaktuje  sie  z  nim  i  zapytam  o  zgodę  ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2006, 08:41:03 pm wysłana przez artbledo »
Gn'Ration !