Sawiak,jesli uważasz,ze regulamin jest niewłasciwy zawsze mozesz o tym napisac w Uw. do spraw forum. Po to został stworzony ten temat,aby zgłaszac w nim swoje uwagi,spostrzezenia,czy propozycje zmian.A warny ,czy bany "przyznawane " są za różne rzeczy-za powielanie tematów,za zbyt duze zdjecia,za pisanie na kilku kontach-nie tylko za obazanie innych.A za "próbe moderowania" juz wczesniej warna dostało kilka osób.To nie był "pierwszy raz"
, powinnaś więc też karać KAŻDEGO za jakiekolwiek złamanie regulaminu. Wątpię, aby CI się chciało...
Masz racje,teraz mi sie nie chce.Ale skoro zachowałam sie nieodpowiedzialnie,zawsze moge to naprawic,jesli sie ode mnie tego wymaga.
Jesli wg. Ciebie powinno byc zróznicowanie na mniejsze i wieksze "grzeszki' napisz o tym.Moze Twoje zdanie podziela wiecej osób.I byc moze jest to do załatwienia
Jesli uwazasz,ze jestem osoba niekompetentną-jakis czas temu miały sie odbyc wybory moda.Była to doskonała okazja,by zgłosić kogos,kto wg. Ciebie lepiej by sie nadawał.Nikt nie chciał.Moze min. ze wzgledu na takie sytuacje
A "ścinanie sie " tez ma dobre strony-zmusza nas do spojrzenia z drugiej strony
Co do "sprawy REBELA" -nie wolno mi wypowiadac sie w sprawie kwestii poruszanych w dziale administracyjnym.Powiem tylko,ze dla mnie osobiście jest różnica miedzy zwrotem "gówniarz' a "jak gówniarz".Ale skoro kolejna osoba twierdzi,ze warn mu sie nalezał,moze znowu popełniłam bład.Cóz,nikt nie jest idealny.Będe miec nauczke
. Z obydwoma panami masz bardzo dobre kontakty
To tak poza tematem
Przepraszam,ale smiac mi sie chce tylko z jednej rzeczy.Obaj skonczyli na moderated.Chyba kontakty za mna źle sie koncza dla innych .