odświeżam temat, dla tych co wonty do mojej działalności mają, śmiało pisać, może ujrzę swoje okrutne postepowanie i sie zmienie...
ironia i lekceważenie…dla mnie to jest chamstwo
i żeby nie było, masz racje, moim ulubionym zajęciem jest dawanie warnów za głupoty... acz nie moja wina że wy je piszecie...
obrażanie innych użytkowników
nie ukrywam że jestem stronniczy, w końcu mam swoje poglądy i ich sie trzymam
czy bycie bezstronnym nie jest jednym z niepisanych obowiązków moda? jasne, masz prawo mieć swoje poglądy i trzymać się ich, ale jako użytkownik – jako mod mający pewne uprawnienia na forum, powinieneś być bezstronny i obiektywny, zresztą, to chyba Ty twierdzisz, że sprawiedliwość jest ślepa? a może raczej powinieneś „poglądy” zastąpić słowem „sympatie”? jeżeli osobiste urazy nie pozwalają Ci należycie pełnić funkcji moda – a tak wg mnie jest – może powinieneś jednak rozważyć rezygnację z tej funkcji... bycie modem to nie tylko prawa i przywileje, ale również obowiązki i trzymanie się zasad, chociażby nawet niepisanych (btw, bardzo źle, że nie ma oficjalnego regulaminu dla modów)
reszty nie skomentuje...
k***a, ja tu czegoś chyba nie rozumiem…po co w takim razie w ogóle odświeżyłeś ten temat? skoro nie masz zamiaru ustosunkować się do uwag, które mają użytkownicy? czyli „piszcie sobie, co chcecie, jak i tak mam to w dupie i będę robił to, na co mam ochotę – jestem modem i mi wolno”? zajebiste podejście, gratuluję
bez urazy, Ahmet, ale IMO kompletnie nie nadajesz się na moda – jesteś stronniczy, przy upominaniu i karaniu użytkowników kierujesz się wyłącznie własnymi sympatiami i widzimisie a nie obiektywną oceną sytuacji, pozwalasz sobie na osobiste wycieczki (tamte dowcipy o Warszawiakach były naprawdę niezłe
znasz jeszcze jakieś? jak nie, to mogę Ci podrzucić kilka, wiesz, nas generalnie nie lubi cała Polska, ale mamy to gdzieś
), uprawiasz całkowitą samowolkę (usuwanie postów?! chyba żaden inny mod tego nie robi...), nie szanujesz innych użytkowników... reasumując, jesteś dla mnie zaprzeczeniem tego, co powinien sobą reprezentować mod
btw, tak naprawdę, nie spodziewam się z Twojej strony żadnej reakcji, komentarza czy refleksji - w końcu jesteś modem, nie? wolno Ci olewać innych i traktować forum jak swój prywatny folwark