dobra... a więc co do cytatu SS... dotyczył on krótkich postów, wyrażających własną opinie... czyli moje słynne powiedzonko mogło być, jeśli dotyczyło tematu...
ale przyznaje, popełniłem błąd. mogłem usunąc offtop, i zostawić jedno zdanie na temat - "nie lubie SP"...
dalej, według ciebie, offtopem co jest?? bo chyba w twoim mniemaniu jeśli ktoś zaczął pisac nie na temat, a ty to będziesz kontynuował nikt sie nie ma prawa czepiać, bo tylko odpowiadasz...
Czyli krótkie posty mogą być, ale tylko wybrani mogą dostapic tego zaszczytu? Wiele takich postow jest na forum ale Tobie przeszkadzają widać tylko niektore. Wystarczy popatrzeć np. w temacie o prawach Axla do nazwy. Odpowiedzi "tak" albo "zdecydowanie tak" Ci nie przeszkadzają?
Pytałem sie juz w shoucie ale nie odpowiedziałeś. Pytam jeszcze raz. Ile musi być słów/zdań w poście na temat, żeby był "godny"? Czy to, że oprócz mojej opinii na temat SP, był tam jeszcze żart, to znaczy, że kwalifikuje sie do wywalenia? Czy opinia o czymś moze byc wyrazona krótko i dosadnie? czy TRZEBA sie rozpisywać? Jeśli tak, to proszę traktować wszystkich równo.
Jesli nie możesz przeżyc oftopów, zajmij sie wszystkimi. Początkami tez a nie kontynuacją.
swoją drogą troche nie na miejscu jest pisanie "do niedawna", skoro większość aktywnych użytkowników, w tym ty, nie ma okazji tego pamiętać...
Co nie znaczy, że w starych tematach nie mozna było tego "poczytać". A i nie trzeba było byc zarejestrowanym i czynnym użytkownikiem, żeby odwiedzić forum i się natknąć na perełki.
co do drugiego cytatu, jest ironiczny i lekceważący... i dla mnie to jest chamstwo...
i żeby nie było, masz racje, moim ulubionym zajęciem jest dawanie warnów za głupoty... acz nie moja wina że wy je piszecie...
Czy ironia jest zabroniona w regulaminie? Moonsun wypowiadała sie dość obszernie na temat sytuacji forum w innym poście, ale jesli ktoś dramatyzuje a ponadto rzuca na lewo i prawo sformuowania, jak by sie do dzieci zwracał, to ja sie reakcji nie dziwię.
nie ukrywam że jestem stronniczy, w końcu mam swoje poglądy i ich sie trzymam
Jesli pierwsza część miala wynikać z drugiej, to jakoś z logiką to na bakier.. Gdybyś miał swoje poglądy (słyszałem o "ślepej sprawiedliwości") i się ich trzymał, nie byłbyś stronniczy.
odświeżam temat, dla tych co wonty do mojej działalności mają, śmiało pisać, może ujrzę swoje okrutne postepowanie i sie zmienie...
Twój post jest ironiczny i lekceważący.... Resztę dopowiedz sobie sam.