Nie masz honoru- TO MOJA OPINIA NA TWÓJ TEMAT JUŻ NA ZAWSZE!!!
Tak-wychwalasz takie zachowanie!!! Ponieważ wiedząc ,że jestem nie popularnym ostatnio użytkownikiem tego forum i że dodatkowo wychwalam i bronię jak mogę LEGII WARSZAWA- czyli klubu, którego Ty jako wierny kibic Lecha lubieć wręcz nie możesz, bo przecież " w nienawiści do tej drużyny...", to w odpowiedzi na pytanie 'Zqyx'a' odpisujesz z mrugnięciem oka, że zapewne od finału Pucharu Polski w Częstochowie,gdzie na boisku wygrywa LEGIA,ale po za nim przegrywa-I WIESZ DOSKONALE, ŻE CHODZI O ZABITYCH KIBICÓW!!! I JEŚLI BYŁBYŚ TAKI KUMATY I INTELIGENTNY,TO WIEDZIĄŁBYŚ ,ŻE WSPOMINANIE W TAKIM KONTEKŚCIE,GDY SĄ KPINY I ATAKI NA MĄ OSOBĘ, TO W ZWIĄZKU Z TYM NIE WSPOMINANIE W TAKI SPOSÓB O TYCHŻE TRAGICZNYCH WYDARZENIACH, TO CELOWE I POCHWALAJĄCE TO CO MIAŁO MIEJSCE DZIAŁANIE!!!
Więc mogłeś ,gdy ktoś zapytał o prawdopodobnmy początek niechęci odpowiedzieć na takie pytanie, ale w inny ,bardziej wywarzony i taktowny sposób!!! A TY CHCIAŁEŚ ODPOWIEDZIEC NA TO PYTANIE I ODPOWIEDZIAŁES W SPOSÓB PRZY OKAZJI SZCZYCĄCY TO "PRZECIEŻ JAKŻE WIELCE SZCZYTNE DZIAŁANIE" TAMTEJSZYCH FANÓW SWEJ DRUŻYNY
A moja ankieta ,jest moją!!! Jesli nie chcesz, to nie odpowiadaj na nią, ale gdy miałem taka mozliwość i ją założyłem, to racz zamilknąc na ten temat, jesli nie chcesz się wypowiadać oddając głos na tak proste pytanie!!!
I mam gdzie tę jak twierdzisz popularność, gdyż ja jako honorowy człowiek, jeśli wyniki będzie taki jaki mam w głowie, to podjąłem już pewne decyzje więc nie pisz bzdur o żadnej popularności!