Kiedyś próbował Witek,teraz ja.Witkowi odpisali daaaaaaawno temu,a mnie jakoś ignorują <_< Ale nic,trza się za to zabrać porządnie,bo czas ucieka.Myślę,że przez weekend i tak się nic nie załatwi,ale od razu w poniedziałek musimy ruszyć pełną parą.Przydałaby się jakaś koordynacja.Każdy kto ma znajomego,albo ewentualnie wie z jakichś źródeł,co i jak się załatwia niech mówi.
Na pewno trzeba wymyślić jakąś działalność mającą na celu propagowanie Gunsów w Polsce. Myślę,że także bez statusu organizacji fanklubowej się nie obejdzie.
Własnie teraz przyszło mi do głowy,że im szybciej założymy fanklub tym bardziej<przynajmniej w teorii> będzie się liczyła z nami,jako fanklubem prasa,a coś czuję,że brednii o Axlu i Gunsach będzie w najbliższym czasie w prasie trochę.Swoją droga nikt nie przyjął odpowiedzialności za tamten oszczerczy artykuł i nie raczył odpowiedzieć. Ale to tak na marginesie.
Ja zdolności plastycznych nie mam,więc jeśli w grę wchodziłoby jakieś logo,koszulki,czy coś to nie do mnie.Mam za to<póki co> sporo wolnego czasu i cierpliwości,więc mogę zająć się kwestią negocjacji z instytucjami typu wytwórnia.Generalnie takie tam bzdety.
Fajnie,że odzew jest spory,bedzie można ustalić,co,kto i jak.Najważniejsze jest ustalenie co.Ale o tym w poniedziałek.
Wypowiadajcie się na temat tego,co chcielibyście w fanklubie,czym według Was ma się zajmować,jak i czym przyciągnąć do fanklubu ludzi,w jaki sposób i co możemy zaoferować wytwórnii w zamian za autoryzację.
Wszelkie propozycje mile widziane.