Witka traktują poważnie,jako admina forum i właściciela strony.Moderatorzy i w sumie inni zainteresowani mogą pomóc i jestem przekonany,że pomogą,ale muszą wiedzieć w czym dokładnie.
Co jest do zrobienia,co zostało zrobione i.t.d
Tak czy inaczej jeszcze raz proszę wszystkich zainteresowanych o wywarcie presji na adminie w celu konkretnych działań.Myśle,że już wystarczająco długo czekaliśmy.
Moim marzeniem było należenie do oficjalnego,bądź nie fanklubu Gn'R przed ich koncertem w Polsce. Niestety tak się nie stanie.
A lepszego czasu na powołanie do życia fanklubu już raczej nie będzie.
Rozumiem,że admin ma wiele spraw na głowie,wiem,że teraz jest<będzie?> sesja,ale
myślę,że każda z osób zainteresowana powołaniem fanklubu może zaoferować swoja pomoc,tylko musimy wiedzieć,jak możemy pomóc.
Nawet jeśli w fanklubie na początku znalazłoby się 10 osób-takie było wstępne zainteresowanie-to myślę,że z czasem by sie rozrastał. Przecież nie od razu Kraków zbudowano
Fanów jest sporo więcej niż 10 osób,więc potencjalne możliwości są całkiem spore.Tylko trzeba mieć szansę zostania fanklubowiczem
Dasz nam ją adminie?
Tylko nie mów soon
A co dopominania się przeze mnie to mam szczerą nadzieję,że mnie admin nie zbanuje za ten bunt
Jakby co to trzymajcie się wszyscy