Widać niedokładnie oglądałem.
Tak czy inaczej widzę to jako takie przejście od oryginalnego składu do najnowszego<nieznanego:D> To tylko propozycja.
Ogólnie czepiam się ostatnio,więc nie przejmuj sie.
A bez dodaktow a'la pociag czy czaszka? Bo ten pociag jakosc ma sredniawa tak ogolnie
Pociąg ma średniawą jakość,bo z tego,co zdążyłem się zorientować przez pm był rysowany w paincie,a tam wiadomo arcydzieła się nie stworzy
To jeśli chodzi o pociąg w wersji akuku.Innym projektom sie przyjrzę.
Ale jako sam pomysł podoba mi się,bo jest ściśle powiązany z forum.
Więc pomysł tak-nad wykonaniem można by popracować<element ściśle gunsowe>
Moim zdaniem projekt jest oryginalny i prosty.
Widzę,że nie ma tutaj poparcia,bo nie jest tak jednoznacznie gunsowy jak inne projekty,ale czy my mamy zamiar coś powielać,czy coś stworzyć?
Pewne symbole są zastrzeżone jako symbole Gunsów i przez to chronione prawami autorskimi. Wydaje mi się,że nic nie chroni NighTraina. Chyba zwracacie większą uwage na wykonanie,niż na przekaz.Mi tam ciągle najbardziej podoba się <po dopracowaniu> pociąg.
Co do wersji hexa. Całkiem całkiem,chociaż...nie bardzo widzę sens tych czerwonych plam,poza kołem,a i pociąg bardziej podobał mi sie rysowany w paincie,przez akuku.
Był mniej konkretny,a przez to <jak dla mnie> bardziej prawdziwy.
Choć naturalnie wymagał dopracowania.
Ogólnie podoba mi się tendencja odchodzenia od symboliki ściśle gunsowej na rzecz forumowej,powiązanej z Gn'R.
Witku,co z moją propozycją określonego terminu na pokazanie finalnych wersji log i ewentualne głosowanie? Jak Prezes wyobraża sobie przyjecie statutu,loga i innych rzeczy powiązanych z fanklubem? Pytam,bo widzę,że czas nas goni,a w zasadzie nie widzę,żeby coś się działo.