A jaki będzie orientacyjny koszt tego wydawnictwa? Nie sugeruję się linkiem do amerykańskiego amazonu, bo wiem, że i tak nie będziecie tam zamawiać, bo szkoda zamówić płytę i nie móc jej odtworzyć z racji na Region 1.
W sumie to miałem zamawiać właśnie na Amazonie, ale jak mówisz, że w Polsce się nie da tego odtworzyć, to zamawianie nie ma sensu. Nie znam się na tym. Ktoś może przybliżyć temat? Jak to jest z tymi regionami? Nie spotkałem sie z tym wcześniej, ale też nie kupowałem dvd za granicą.
Post Merge: [time]Czerwiec 17, 2014, 11:48:54 am[/time]
Edycja:
Jak słusznie stwierdził Wagon Region 1 = (U.S. and Canada only, skoro tak, to zamówienie z Amazonu nie ma najmniejszego sensu. Nie zwróciłem na to wcześniej uwagi, pewnie z racji tego, że sam nie zamierzałem kupować dla siebie. Dobrze, że Wagon wychwycił problem, dzięki!
Znalazł ktoś gdzieś to wydawnictwo przeznaczone na rynek europejski, czy jeszcze nie ma?
Post Merge: Czerwca 18, 2014, 07:18:46 am
Sam sobie odpowiem, a co
"Will there be an international release?
According to RockFuel, there are talks about an international release, but nothing is in place currently. RockFuel did confirm though that the release is Region Free (can be played on any corresponding player, internationally or not), so you can still import the release and play it in your home. "