Chodzi o samą muzykę, a nie reklamowanie swojej gęby na każdej stacji telewizyjnej,udzielać 120 tyś wywiadów o "D...e marynie",grać z gwiazdkami pop dla własnego lansu i tak dalej i tak dalej
Błagam,tylko nie to znooowu
Tu gadamy o Gunsach.
Teledyski na pewno pomogłyby w pokazaniu zespołu,który dla wielu jest i pewnie długo będzie Axlem & jakimiś przypadkowymi ludźmi.
Identyfikacja z zespołem jest potrzebna...,więc przydałyby się jakieś plakaty,klipy,a i wywiady też nie zaszkodzą chyba za bardzo,jeśli nie będą codziennie.
Czy taki Behemot np. jest komercyjny?
A Nergal,czy jak mu tam czasem coś powie w mediach
Przypomnijmy:
We’re launching with a monumental campaign developed by Gary Arnold and the Best Buy team that matches the groundbreaking sound of the album itself.
Guns N’ Roses fans have every reason to celebrate, for this is only the beginning.” - wg mnie te słowa świadczą,że promocja CHD miała wyglądać "ciut" inaczej niż wyglądała. Wspominał zresztą o tym sam Axl. To na pewno przełożyło się na mniejsze zainteresowanie płytą w mediach,a co za tym idzie na to,że wielu fanów rocka i nie tylko rocka po prostu nie miało okazji wyrobić sobie opinii na temat płyty. Dlatego mam wrażenie,że jednak więcej osób ubyło,niż przyszło.
Ale my sami jako fani możemy przecież promować Gunsów wśród znajomych,albo w mediach - poprzez pozytywne ( nie obraźliwe ) komentarze w necie,poprzez głosowanie na piosenki Gunsów na listach przebojów i.t.d Możliwości jest wiele. Pamiętajmy,że warto to robić także z innego powodu. Zbliża się trasa koncertowa,prędzej,czy później Gunsi trafią do Europy i szkoda by było,żeby nie trafili do Polski. Ale żeby tak się stało musi być to opłacalne i dla Gunsów i dla organizatorów. Teraz jest czas,żeby pokazać swoje przywiązanie do Gunsów. Nie pytaj,co Gunsi zrobili dla Ciebie,zapytaj,co możesz zrobić dla ściągnięcia Gunsów do Polski
Niech przybywa nowych fanów