I czy ktoś mi powie o co chodzi z Kimi'm Raikkonen'em?!
Z Kimi'm spotkal sie przy okazji jakiegos treningu F1 przed Grand Prix jakims, nawet fotke maja wspolna -
w galerii na forum jest. Z tego co zauwazylem Axl dziekowal wszystkim ktorych jakos spotkal na drodze do ChD -
supporty - jak Weezer, Suicide GIrls, Papa Roach - juz od 2002 r, jest Urlich - bo zagral w 2006 w OTGM, a Meta -
bo mu pozwolili isc... etc na takiej zasadzie to dziala
kazdy widac mu jakos pomogl, moze np Kimi jest fanem GNR... albo po prostu podniosl Axla na duchu...cholera
wie - albo mu dal nr tel do jakies fajnej laski
Nie jakiś tam trening F1 przed jakimś tam GP
tylko Axl był na gridzie przed startem GP Wielkiej Brytanii w Silverstone 2006!!!
(wówczas jako gość MacLarena)
Z Kimasem Axl się po prostu kumpluje... a imprezy wspólne też były np. ta po koncercie w Helsinkach 2006 - Pitman też o tym wspomina w swoich thank yous "Kimi Raikkonen and all in Finland!"
BTW el_loko mógłbyś podrzucić tą fotkę Pitmana z Kimasem, bo nigdy jej nie widziałam?
A co powiecie na to: jak mogła pomóc Axlowi nastoletnia córka Dela James'a, która jest wymieniona w thank yous z imienia i nazwiska?
Axl nie omieszkał podziękować też swoim byłym dziewczynom, z którymi pokazywały go tabloidy podczas trasy 2006: Dyan O'Connor (to ta była żona przyszywanego brata Tommiego Hilfigera) oraz Kat (pewnie to ta modelka - Kat Mac (?) czy jak jej tam było), a ta Ukrainka jest wymieniona zaraz za zespołem - więc romans pewnie trwa
Jeszcze odnośnie książeczki: Te dwa abstrakcyjne obrazy na końcu psują charakter całości
Ten pomarańczowy - aż bolą oczy jak się chce przeczytać dokładnie te Axlowe thank yous, a nazwanie obrazu Volkovej "Untitled red cross" to poprostu
Albo "untitled" albo "red cross" niech się dziewczyna zdecyduje, jak się już za Sztukę bierze
Stylistyka reszty książeczki jest OK w tych orientalnych klimatach, razi tylko "na siłę" odwoływanie sie do komunistycznych symboli
Płytkie to i głupie. A nowe logo jest paskudne: trzy gwiazdy zdjęte z Chińskiej flagi i te kłosy zboża owinięte banderolą
Mi to się tylko i wyłącznie kojarzy ze starymi nalepkami na butelkach wódki Ekstra Żytniej