0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja kupiłem w Saturnie w Galerii Krakowskiej w Krakowie po 32,99
k***a, ja p******e skandal to jest, płyty nie ma w dniu premiery , pojechalem do Empiku do Katowic koleś z obsługi sie zdziwił lekko ze Gunsi płyte wydają podeszła jakas kobicina i oznajmiła, że płyty nie mają a pozatym jakby mieli to mogą sprzedawac w sobote dopiero , udałem sie więc do Silesii do Saturna , 50 minut czekałem aż otworzą sklep, kiedy już otworzyli poszedłem i ... "niestety ale dzis płyty jeszcze nie mamy" , poszedłem wiec do kolejnego Empiku , tam już nie robili dziwnych min ze Gunsi płyte wydają ale również sie okazało , ze jeszcze jej nie mają ... cóz popołudniu jadę do Czeladzi do Media Markt może tam będzie .......
Moze Cie widzialem a nie wiedzialem ze To Ty noo dzwonilem do Media są i po 16 jade po płytke , juz odliczam minuty.
Bylem w Empiku i w Saturnie w Złotych Tarasach w Warszawie, płyty brak , w Saturnie powiedzieli, że jutro
Cytat: kazzam79 w Listopada 21, 2008, 10:49:17 amBylem w Empiku i w Saturnie w Złotych Tarasach w Warszawie, płyty brak , w Saturnie powiedzieli, że jutro W Saturnie rzeczywiście nie mają (Pan powiedział, że dopiero jutro), ale w Empiku kupiłem bez problemu za 36,99 zł. Chyba najdroższa "Chińszczyzna" na forum Ale i tak warto