I ja muszę się tutaj zgodzić, ponieważ jeżleli te "demówki", jak to określiliście są rzeczywiście demówkami, to ja już po prostu nie mogę się doczekać oryginalnych wersji na krążku CHINESE DEMOCRACY
:D:D To będzie po prostu coś niesamowitego.
Ale co zauważyłem....
na początku kiedy wychodziły te wszystkie informacje o płycie, jakieś dema, jakieś fake'i i inne takie sprawy, to ludzie byli bardzo źle nastawieni, można by powiedzieć, ze nawet wrogo do tej nowej produkcji GUNS N' ROSES. Ale z biegiem czasu, zauważyłem, że ludzie zaczynają wypowiadać się o płycie w normalny sposób, i zaczyna się to podobać
TERAZ JUŻ JEST NAWET PEWNEGO RODZAJU EUFORIA i wszyscy nie mogą się doczekać aż wreszcie będą mieli w swojej garści Chinese Democracy
Te spostrzeżenia to również z własnego doświadczenia, bo na początku te nowe piosenki wogóle mi sie nie podobaly, ale z biegiem czasu zaczalem sie przyzwyczajać do tych piosenek, do nowego brzmienia, nawet do nowego składu, z czym na początku w ogole nie moglem sie pogodzic
i teraz moge powiedziec, ze Chinese Democracy to bedzie naprawde SUPER album, i że według mnie odniesie spory sukces jak wyjdzie