Vocals: Axl - a tu wokalu nie ma,poza tym nie Gunsowe to. Jak dla mnie fake.
No sorrki! po prostu nie mam pojęcia czy Nightcrawler rzeczywiście istnieje! Z danych jakie występują w necie jedni twierdzą, że była taka piosenka, inni, że nie było... Nie umiem powiedzieć czy było lub czy jest jakiekolwiek nagranie studyjne czy demo. Z tego co wyżej napisałem, utwór ten podobno napisał Slash i miał sie znaleźć na Use Your Illusion.
Ja znalazłem ten kawałek - więc w dobrej wierze, że akurat to jest utwór GN'R wrzuciłem. Wszak jakoś nie umiem ocenić czy to rzeczywiście GN'R czy nie.
Z pierwszych minut to jakoś mi nie pasi do GN'R ale.... nie jestem pewien.
Niestety wiedza na temat utworu NIGHTCRAWLER jest szczątkowa i znikoma!
Być moze (to jest moja myśl) , że ten utwór miał się znaleźć na "nowej płycie" która miala być nagrana po "The Spaghetti Incident?". Mówię nie o Chinese Democracy ale o albumie nazwijmy go bez tytułu na którym miało sie znaleźć THIS I LOVE i prawdopodobnie OKLAHOMA. Może tam miał się znaleźć ten NIGHTCRAWLER ???
nie mam pojęcia.... (pewnie prócz starej ekipy GN'R nikt tego nie wie
)
1994 - 1995
The Lost Album Recording Sessions
- "This I Love"
- drugim prawdopodobnie kawałkiem miała być "Oklahoma"
na albumie miało być 10 - 12 kompozycji
piosenki miały byc napisane przez Axla i Duffa
The Band: Axl Rose (Vocals, Rhythm Guitar), Slash (Lead and Rhythm Guitar), Duff McKagan (Bass), Matt Sorum (Drums),
Dizzy Reed (Keyboards), Paul Tobias (Rhythm and Lead Guitar) & Zakk Wylde (Guitar for a short period)