oczywiscie stratą dla każdego show Gunsów jest brak TWAT, bo ten utwór ma jedno z najlepszych solo na płycie i dziwię się, że tak mało z Was docenia ten kawałek,
kto tu mowi o niedocenianiu TWAT? to jest swietny kawalek, ale przy okazji bardzo trudny do zaspiewania, a poza tym mielismy go juz w Azji.
nie wiem czy zauwazylas ale TWAT jest ogolnie grany bardzo rzadko wiec dziwie sie Twojemu bulwersowi - tak jakby grali go wczesniej
co drugi show a nagle zupelnie o nim zapomnieli
a jara się na przykład ckliwym TIL, które w dodatku odsłania wszelkie braki wokalne Rudego
TIL jest tak samo ckliwe jak NR, wiec jesli sie ludzie jaraja NR ktore jest grane na kazdym koncercie GNR od niepamietnych czasow - to czemu
sie nie jarac TIL ktory bylo grane moze z 5 razy poki co?
co do brakow wokalnych - posluchaj sobie tego i ogarnij sie
w sumie nie chce mi się pisać pod każdą setlistą tego samego, ale i tym razem muszę dać upust swej irytacji i napisać coś o coverach !!! według mnie włączenie coveru AC/DC na stałe do stelisty to zwyczajne przegięcie...oczywiście każda kapela gra covery swoich wielkich poprzedników i nie ma w tym nic dziwnego, ale na chwilę obecną Gunsi nie są już malo znaną kapelą z LA, która zadebiutowała 12 kawałkami i jes zmuszona rozgrzewać publikę coverami np. Elvisa... Gunsi mają całkiem sporą dyskografię, w której znajduje się mnóstwo utworów na dziś będących już klasykami....nie można ich wykorzystać?????
jesli zagraliby Whole...raz czy dwa pewnie w ogóle by mnie to nie ruszało, ale oni wypełniają już trzecim coverem setlistę.... Axl jest w bardzo dobrej dyspozycji wokalnej i nie widzę najmniejszych przeszkód, aby włączył do repertuaru piosenki takie jak Perfect Crime, Don't Damn Me, czy RNDTH Jeśli umie energetycznie i z powerem wykrzyczeć dzwięki AC/DC, to nie powinno być problemu - prawda ???
to jest wszystko na zasadzie Twojego widzimisie, a nie Ty decydujesz o setlistach i nigdy nie bedziesz. graja WLR bo pewnie lubia to robic
a Axl ostatnio spiewal to w 1987 bodajze, mial taka chec, to zagrali. Kazdy fan chcialby inny set, Ty pewnie zeby zagrali 20 kawalkow z obu Iluzji,
ale z jakis powodow Axl nie chce grac kawalkow z Iluzji, trzeba to uszanowac. To nie jest McDonalds, ze wchodzisz i zamawiasz co chcesz.