Ankieta

Który support podobał się wam najbardziej?

Głosów w sumie: 0

Autor Wątek: Supporty  (Przeczytany 50871 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RocketQueen

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • 'Take me down to the Paradise City...take me home'
  • Respect: +6
Supporty
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 26, 2006, 10:04:28 pm »
0
Hm wydaje mi się, że własnie te zespoły, które bedą supportowały GN'R właśnie trafią do tych odrobinkę starszych słuchaczy [tzn starszych ode mnie ;P], którzy słuchali Gunsów jakies 20-15 lat temu, którzy teraz mają coś ok40 lat, bo kiedyś w Polsce właśnie te polskie zespoły były znane.
I każdy zna jakieś tam utwory, ja właśnie się zapoznaję z ich twórczością i nie jestem zawiedziona.

chociaż tak jak powiedział DOMIN, TSA byłoby świetnym supportem. W sumie nie wszystko od Odysseya zależy, może to zespoły się nie zgodziły ;P  

nowy nr gg : 12071320

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Supporty
« Odpowiedź #46 dnia: Maja 26, 2006, 10:16:29 pm »
0
Ja bylam już kiedyś na Oddziale Zamkniętym i nie było najgorzej, ale to jest muzyka do posłuchania podczas jakiś imprez typu "dni miasta X" lub juwenalia itp. Przed Gn`R oczekiwałabym czegość mniej "pospolitego" ( nie zrozumcie mnie źle), bo uważam, że taki zepól powinien mieć lepszy support (przed Metallicą w Chorzowie grał np. Slipknot ).
TSA mają fajne kawałki i byłam również na ich koncercie. Było zabawnie! :D Wokalista jet ok, bardzo sympatyczny koleś. Kontak z publiką mają ok, ale supportem nie będą...no coż.
Co do Kobranocki sie nie wypowiadam, bo nie znam ich twórczośći...oni powstali w roku, kiedy przyszłam na świat... B) .

Odyssey oszczędza jak tylko może...
Chyba ma to na celu spowodowanie u fanów jeszcze większego apetytu na dest... ;)  na występ new Gn`R :D !!! W końcu oni są tutaj najważniejsi!  
« Ostatnia zmiana: Maja 26, 2006, 10:19:33 pm wysłana przez rose84 »

Offline veni_f

• Paradise City
  • Raz,2,Trzy...Kryjesz Ty!!
  • Respect: 0
Supporty
« Odpowiedź #47 dnia: Maja 27, 2006, 11:48:11 am »
0
też kiedyś byłem na odziale,ale nic nie pamiętam z koncertu(nie to że się upiłem,po prostu miałem z 11 lat)
« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2006, 11:48:38 am wysłana przez veni_f »
[size=3.75pt]Zaprawde powiadam ci,nie ogladaj sygnaturki Kali...[/size]

Offline nightrain

• cold heartbreaker
  • Atittude
  • ~CRASHDÏET~
  • Respect: +54
Supporty
« Odpowiedź #48 dnia: Maja 27, 2006, 03:06:18 pm »
0
kobranocka może być, ale TSA byłoby lepsze

hehe, nawet niewiedziałem, że na stronie odyseya mają link do gunsnroses.com.pl :D
« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2006, 03:08:40 pm wysłana przez nightrain »
It's a miracle you walk the earth alone
it's a miracle I stand beside you
you're like a plague in awide'n open show
you pass it on like I need it the most

Offline wickerman

• Knockin On Heavens Door
    • http://
Supporty
« Odpowiedź #49 dnia: Maja 27, 2006, 06:04:53 pm »
0
no i dobrze że nie ma niczego znanego - choć raz sie nie zmęcze przed główną gwiazdą  :D  

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Supporty
« Odpowiedź #50 dnia: Maja 27, 2006, 06:35:52 pm »
0
heh, dobre podejście :D  

Offline Vysol

• Patience
Supporty
« Odpowiedź #51 dnia: Maja 28, 2006, 02:47:03 pm »
0
Witam wszystkich fanow GnR! Jestem Vysol - bebniarz Kobranocki.Od samego poczatku istnienia bardzo lubie i szanuje GnR i nigdy nie podwazylbym w zaden sposob wartosci tego fantastycznego swojego czasu a moze i dzisiaj bandu.Jest natomiast dla mnie wielkim zaszczytem moc zagrac przed nimi w Polsce w kraju w ktorym do niedawna jeszcze takich ludzi jak oni moglismy zobaczyc tylko na plakatach lub nieaktualnych teledyskach.Gram juz 25 lat i jest to dla mnie na pewno spelnienie wielkiego marzenia . Kontakt z wielkimi swiata rockowego traktuje jako wyroznienie po cwiercwieczu walenia glowa w gluchy mor roznego rodzju watpliwej jakosci decydentow naszego"show businessu".Dziekuje losowi za to ze znajde sie na tej scenie chodzby na 30 min pod szczesliwa nieobecnosc Budki Suflera, Piaska czy Ich Troje.Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow i fanow GnR !

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
Supporty
« Odpowiedź #52 dnia: Maja 28, 2006, 02:51:26 pm »
0
Witaj Vysol!!!
Osobiście życzę Ci abyście wypadli jak najlepiej przed Gunsami. Mam nadzieję, że uda Wam się zagrać świetny koncert.
Pozdrawiam Ciebie oraz resztę chłopaków z Kobranocki. Do zobaczenia 15 czerwca!!
« Ostatnia zmiana: Maja 28, 2006, 02:54:19 pm wysłana przez Hubik »

Offline Boski_Krzychu

• SG-1
  • Zasłużeni
  • Atittude
  • Al kocholik
  • Respect: +10
    • http://www.gnrnow.prv.pl
Supporty
« Odpowiedź #53 dnia: Maja 28, 2006, 02:54:51 pm »
0
Cześć Vysol !!!

Fajnie, że będziecie grali przed Axlem :) słucham Kobranocki już od dawna a Wasze koncerty są świetne :) Pozdrawiam i mam nadzieje, że występ przed Gn'r zaliczycie do udanych :)

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Supporty
« Odpowiedź #54 dnia: Maja 28, 2006, 02:54:59 pm »
0
Vysol - liczymy że świetnie zagracie i dostatecznie nas rozgrzejecie przed GN'R... Niech Moc będzie z Wam...

Offline Majka

• Patience
Supporty
« Odpowiedź #55 dnia: Maja 28, 2006, 02:57:08 pm »
0
No to ja trzymam kciuki za udany koncert 15-gp zycze powodzenia.. widac ze marzenia nieraz sie spelniaja ;) Pozdrawiam;]

Offline Vysol

• Patience
Supporty
« Odpowiedź #56 dnia: Maja 28, 2006, 03:01:37 pm »
0
Dzieki za mile slowa! Bylo mi troche przykro gdy czytalem w wiekszosci negatywne wypowiedzi odnosnie naszego uczestnictwa w tym koncercie.Dla mnie jest to dowod na to jak malo mlodych ludzi zna prawdziwe brzmienie Kobranocki. Wiekszosc kojazy nas z Irlandia a prawda jest taka ze gramy ostro.Jezeli nie kaza nam grac na polowe mocy to postaramy sie raz na zawsze zmienic niepelny wizerunek naszej kapeli.Zycze wszystkim zaj.....go. odbioru oraz gratuluje zawodowej stronki!

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
Supporty
« Odpowiedź #57 dnia: Maja 28, 2006, 03:03:35 pm »
0
Dzieki za mile slowa! Bylo mi troche przykro gdy czytalem w wiekszosci negatywne wypowiedzi odnosnie naszego uczestnictwa w tym koncercie.Dla mnie jest to dowod na to jak malo mlodych ludzi zna prawdziwe brzmienie Kobranocki. Wiekszosc kojazy nas z Irlandia a prawda jest taka ze gramy ostro.Jezeli nie kaza nam grac na polowe mocy to postaramy sie raz na zawsze zmienic niepelny wizerunek naszej kapeli.Zycze wszystkim zaj.....go. odbioru oraz gratuluje zawodowej stronki!
I tak trzymajcie!!!!!!!!!! Dajcie czadu. Jeszcze raz powodzenia.  :D  

Offline Boski_Krzychu

• SG-1
  • Zasłużeni
  • Atittude
  • Al kocholik
  • Respect: +10
    • http://www.gnrnow.prv.pl
Supporty
« Odpowiedź #58 dnia: Maja 28, 2006, 03:04:38 pm »
0
Pamiętajcie o Hippisówce :]

Offline Majka

• Patience
Supporty
« Odpowiedź #59 dnia: Maja 28, 2006, 03:06:32 pm »
0
ja juz na koncercie bylam bawilam sie dobrze :D wiec jestem zadowolona z takich supportow ;)