Maj 25, 2012, 01:13:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Guns N' Roses pozyskało byłego menadżera Backstreet Boys -> http://gunsnroses.com.pl/forum/news-20/guns-n%27-roses-pozyskalo-bylego-menadzera-backstreet-boys/

Strony: 1 2 [3] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zloty Fanów GNR na północy. (Przeczytany 1042 razy)
eXtreme
Warned
Atittude

BuuniAaaa!!:D

Ť Odpowiedz #30 : Wrzesień 18, 2011, 08:24:51 ť
0

No to i czas aby druga osoba z tego "zlotu" się wypowiedziała Cheesy Oj było naprawdę ciekawie, rozmowy nad jeziorkiem przy piwku dosłownie magiczne Cheesy Ciągłe śmiechy i chachanie się z byle głupoty, i tak, maaasa podtekstów dzięki którym był luuuz na maxa już praktycznie od samego początku Wink W klubie też ciekawie tylko ciut za krótko, ale to się da nadrobić Wink Kala ma coś niesamowitego z oczami, na fotach tego nie zoczycie a ja...zachowam to dla siebie póki co Tongue Acha no i ta rozmowa z tymi z południa - nie wiem czy ta cola ich tak najebała czy coś palili bądź też wciągali ale byli rozradowani jak dzieciaki na gwiazdkę Tongue No i Shaza i ten jej "ciekawy" głosik - mistrzostwo cheesy

Krótko - najpiękniejszy dzień od baaaaaaardzo dawna dzięki Kali:*  kiss

A co do tych fotek to nie sądziłem, że się któraś uda Tongue Ta pierwsza super ale na drugiej taki niemrawy jestem jak...no wiadomo Cheesy

Żałujcie Ci co nie byli Tongue Chociaż skłamałbym gdybym powiedział, że z tęsknoty za wami usychałem cheesy Była osoba, która miała być, a to najważniejsze kiss

Sobotnia noc, blisko północy:
- A kogo najbardziej kocham na świecie?Wink
- Nie pier***, zgaś światło! Tongue

Laa
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #31 : Kwiecień 10, 2012, 05:54:51 ť
0

A północ śpi? ;p
Może zrobimy jakiś zlot?

"Z rzeczy które straciłem najbardziej brakuje mi mózgu" O.

Strony: 1 2 [3] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top